Kaymakam Tura'dan Bal'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Tura'dan Bal'a Ziyaret

Kaymakam Tura\'dan Bal\'a Ziyaret

Diyarbakır'ın Sur ilçe Kaymakamı Dr. Memduh Tura, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal'ı makamında ziyaret etti.

04.08.2015 18:46

Diyarbakır'ın Sur ilçe Kaymakamı Dr. Memduh Tura Diyarbakır Ticaret Borsasını ziyaret ederek, Borsa çalışmaları ve borsa kotasyonundaki ürünler hakkında bilgi aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal, Meclis Başkanı Ahmet Ay, Borsa Başkan vekili Şeyhmus Ayhan ile Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Özkılıç'ı makamında ziyaret eden Sur ilçe Kaymakamı Dr. Memduh Tura, DTB Başkanı Bal tarafından bilgilendirildi.

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal kotasyon dahilinde Borsada 61 ürünün tescil işlemlerinin yapıldığını belirterek, "Yapılan bu ürün tescillerinin yanı sıra sektörlerimizin ve kentimizi ilgilendiren konularda da çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

"Sur Diyarbakır İçin Çok Önemli"

DTB Başkanı Bal, tarihi geçmişi M.Ö.7.500 yıllarına kadar uzanmakta olan ve dünyadaki en eski yerleşim alanlarının bu bölgede olduğu görülen Diyarbakır'ın Sur ilçesinin kent için büyük önem taşıdığını anlatarak, "Sur ilçemizin sınırlarında bulunan Diyarbakır Surları ile Hevsel Bahçeleri'nin 39. BM Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından "Dünya Kültür Mirası" olarak tescillenmesi bu önemi daha fazla arttı. Bu nedenle bundan sonraki yapılacak çalışmalardan dolayı Kaymakamımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Diyarbakır'ın Sur ilçe Kaymakamı Dr. Memduh Tura ise bu konuda üzerlerine düşen çalışmaları titizlikle yaptıklarını belirterek, DTB Başkanı Ebubekir Bal ile DTB Meclis Başkanı Ahmet Ay ile DTB yöneticilerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaymakam Tura'dan Bal'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement