Kayseri Smmm Odası Kurumlar Vergisi Semineri Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Kayseri Smmm Odası Kurumlar Vergisi Semineri Düzenledi

Kayseri Smmm Odası Kurumlar Vergisi Semineri Düzenledi

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının düzenlemiş olduğu “Kurumlar Vergisi Semineri” Kadir Has Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

09.04.2014 15:49

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının düzenlemiş olduğu "Kurumlar Vergisi Semineri" Kadir Has Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Seminere YMM. Yılmaz Sezer, YMM. Abdullah Tolu, E.Hesap Uzamanı Ömer Pulat konuşmacı olarak katılırken, Kayseri SMMM Odası Başkanı Suat Özsoy, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda serbest muhasebeci mali müşavir de dinleyici olarak seminere iştirak etti.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Suat Özsoy, Oda hizmet binası yapımı için, Kocasinan Belediyesi mülkiyetinde, Kocasinan Uğurevler Mahallesi'nde bulunan 1479,56 m2 genişliğindeki parselin, satın alındığını söyledi. Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetiminin yeni hizmet binası sözünün yerine getirildiğini vurgulayan Özsoy, "4 Mart 2014 tarihinde Kocasinan Belediyesinde imza protokolünün gerçekleştirilmesinin ardından, 11 Mart 2014 Salı günü Kocasinan Tapu Müdürlüğü'nden yeni hizmet binası arsasının tapusunu almış bulunmaktayız. En kısa zamanda bina temelini atmayı planlamaktayız. Başta Yönetim Kurulumuz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Özsoy ayrıca mali müşavirler için Nisan ayının Kurumlar Vergisi beyannamesi düzenlenmesi açısından önemli bir ay olduğunu ifade ederek, bilgilerin güncellenmesinin faydalı olacağını belirtti. Özsoy sözlerine şöyle devam etti; " Her hangi bir kurumun başarıya ulaşması için öncelikle birlik ve beraberlik gereklidir. Başarı için ayrıca zarafet, ziyaret ve ziyafetten oluşan 3Z kuralını unutmamalıyız. Meslek mensupları olarak zarif, dış görünüşü düzgün ve nezaketli olmalıyız. İşimizin ve mesleğimizin gerektirdiği ziyaretleri ihmal etmemeliyiz. Oturduğumuz yerden başarıya ulaşamayız. Son olarak ziyafet, birlikte paylaşmak temel kurallarımız olmalıdır".

Yeminli Mali Müşavir Yılmaz Sezer, Yeminli Mali Müşavir Abdullah Tolu ve E. Hesap Uzamanı Ömer Pulat ise kurumlar vergisinin konusu, mükellefiyet, mevzuat ve uygulamalar hakkında birer sunum yaparak katılımcıların sorularını yanıtlandırdı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Smmm Odası Kurumlar Vergisi Semineri Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement