Kayserigaz'dan Kaski'ye Eğitim - Son Dakika
Yerel

Kayserigaz'dan Kaski'ye Eğitim

Kayserigaz\'dan Kaski\'ye Eğitim

Kayserigaz, doğalgazın etkin kullanımı konusunda kamu kurum ve kuruluşlarına verdiği seminerlere Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) ile devam etti.

21.03.2014 13:40

Kayserigaz, doğalgazın etkin kullanımı konusunda kamu kurum ve kuruluşlarına verdiği seminerlere Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) ile devam etti.

80 yıllık tecrübenin sahibi Almanya'nın enerji şirketlerinden EWE A.G. çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Kayserigaz, KASKİ çalışanlarına "Temel Doğalgaz ve Doğalgazda Teknik Emniyet Eğitimi" verdi. Akıllı Veznelerin kullanıma sunulmasıyla ilişkilerini güçlendiren Kayserigaz ve KASKİ, Kayserigaz Konferans Salonu'nda verilen eğitimlerle bir kez daha canlandı. Eğitimlere katılan 25 kişilik gruba, doğalgazın ne olduğu, doğalgaz kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar anlatılırken, doğalgazın kullanım alanları, olası bir tehlike anında ne tür önlemlerin alınması gerektiği ve nasıl müdahalelerde bulunulması gerektiği, doğalgaz altyapısında dikkat edilecek hususlar, ortak hareket edilmesi gereken kurumların hangileri olduğu ile ilgili bilgi paylaşıldı.

Eğitim sonunda kullanıcılarına sertifikalarını takdim eden Kayserigaz İşletme Bakım Müdürü Bülent Coşkun, gerçekleştirdikleri bu aktiviteler ile birlikte doğalgaz konusunda ki bilincin artırılmasını hedeflediklerini belirtti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayserigaz'dan Kaski'ye Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement