Kazan Lisesi Mezunları İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kazan Lisesi Mezunları İftarda Buluştu

Kazan Lisesi Mezunları İftarda Buluştu

Kazan Lisesi Mezunları Derneği (KALİMDER), geleneksel iftar yemeklerinden dokuzuncusunu düzenledi.

27.07.2013 16:16

Kazan Lisesi Mezunları Derneği (KALİMDER), geleneksel iftar yemeklerinden dokuzuncusunu düzenledi.

Belediye piknik alanında düzenlenen iftar yemeğine mezun öğrencilerin yanısıra emekli olan ya da halen okulda görev yapan öğretmenler de katıldı.

Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı yemekte anılar paylaşıldı, sohbetler edildi. Yemekte ayrıca, eski fotoğraflardan hazırlanan sinevizyon gösterisi de ilgiyle izlendi.

Mezunlardan Kazan Ulucami müezzini Ramazan Akyol'un Kur'an-ı Kerim okumasıyla başlayan programda, hayatta olmayan mezunlar anıldı.

Kazan Lisesi Mezunları Derneği tarafından organize edilen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Avukat Hüseyin Erdal, Kazan Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kuruluna ve Dernek Üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Erdal, "Amacımız yılda bir defa da olsa eski yeni mezun arkadaşlarımızla bir araya gelerek hepimizin ortak anılarının olduğu Kazan Lisesi temelinde bir kimlik oluşturmaktır" dedi.

Erdal Kazan Lisesinden mezun olan kişilerin gerek Kazan'da gerekse de Ankara'da, toplumsal saygınlığı olan, oldukça etkili görevlerde hizmet veren örnek insanlar olduğunu da sözlerine ekledi.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Kazan Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Özhan, geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeği için dernek yönetimine teşekkür etti ve gelecek yılki iftar yemeğinin okul bahçesinde yapılmasını önerdi.

Programın sonunda söz alan emekli öğretmenler ve mezunlar duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kazan Lisesi Mezunları İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement