Kepez'de 8.geleneksel Yağlı Güreşleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Kepez'de 8.geleneksel Yağlı Güreşleri Başlıyor

Kepez\'de 8.geleneksel Yağlı Güreşleri Başlıyor

Kepez Belediyesi 8.Geleneksel Yağlı Güreşleri'nde 60'ı başpehlivan olmak üzere 14 ayrı boyda 650 pehlivan er meydanına çıkıyor.

12.04.2012 13:09

Kepez Belediyesi 8.Geleneksel Yağlı Güreşleri'nde 60'ı başpehlivan olmak üzere 14 ayrı boyda 650 pehlivan er meydanına çıkıyor.

Kepez Belediyesi 8.Geleneksel Yağlı Güreşleri'nde 14-15 Nisan'da, Karatay Lisesi yanındaki Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı'nda yapılacak. Ali Gürbüz, Mehmet Yeşil Yeşil, Recep Kara, Osman Aynur, Şaban Yılmaz, Güngör Ekin, Gökhan Arıcı, Fatih Atlı, Bayram Ertan, Ekrem Yavuz, Mustafa Kemal Karaboğa ve Hasan Tunç gibi başpehlivanların güreş tutacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Güreş Ağası Ramazan Buzkıran, güreş tertip komitesi üyeleri ve Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş ile birlikte düzenlediği basın toplantısında 8.Geleneksel Yağlı Güreşleri ile ilgili bilgi verdi. 15 kişilik güreş tertip komitesinin, güzel bir güreş programı hazırladığını anlatan Başkan Tütüncü, "Kepez güreşlerine 60'ı başpehlivan, 14 boyda 650 güreşçi katılıyor. iki gün yapılacak olan müsabakalarla yağlı güreş sezonu resmi olarak Kepez'den açılmış olacak" dedi.

Davulu ile cazgırı ile Kepez güreşlerinin şölen havasında olacağının altını çizen Başkan Tütüncü, eski başpehlivanlardan ve Kepez Belediye Meclis Üyesi Servet Yıldız ile eski başpehlivanlardan Mehmet Ali Susuz'un da Kepez güreşlerinde bir gösteri maçı yapacağını ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de 8.geleneksel Yağlı Güreşleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement