Kepez Belediyesi Başkan Vekili Şehit Annelerini ve Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediyesi Başkan Vekili Şehit Annelerini ve Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Kepez Belediyesi Başkan Vekili Şehit Annelerini ve Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Kepez Belediyesi Başkan Vekili Refik Emre Altekin, Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerini ve Kepez Belediyesi'nin Şefkat ve Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Altekin, şehit annelerine ve huzurevi sakinlerine Anneler Günü'nü kutladı. Ayrıca, huzurevi sakinlerinin taleplerini dinleyerek, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün selamlarını iletti.

12.05.2024 14:57  Güncelleme: 15:01

Kepez Belediyesi Başkan Vekili Refik Emre Altekin, Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerini ve Kepez Belediyesi'nin Şefkat ve Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan 'Anneler Günü' kapsamında; Kepez Belediyesi Başkan Vekili Refik Emre Altekin, şehit annelerine ve Kepez Belediyesi'nin Şefkat ve Huzurevi sakinlerine ziyaret gerçekleştirdi. Altekin'e, ziyaretler de, Belediye Başkan Yardımcısı Evrim Yalçın ve CHP Meclis Üyesi Nilüfer Deveci eşlik etti.

Vekil Altekin, Anneler Günü dolayısıyla ilk olarak şehit annelerine ziyarette bulundu. Şehit annelerinin ellerini öptü, 'Anneler Günü'nü kutladı. Ardından Kepez Belediyesi'nin Şefkat ve Huzurevi'ni ziyaret etti ve huzurevinde yaşayan annelerin ellerini öperek, Anneler Günü'nü kutladı.

Kocagöz'ün selamlarını iletti

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün selamlarını ileten Altekin, "Bizde Mesut Başkanımızın talimatlarıyla anneler gününde burada sizlerin yanındayız. Bu noktada annelik sadece kutsal bir meslek değil, kutsal bir görev değil, annelik manevi bir görevdir. Annelik dünyayı değiştiren, bir çocuğu yetiştiren büyük bir güçtür. Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde annemizin şahsında tüm şehit annelerimizin anneler gününü kutluyoruz. "dedi.

Taleplerin takipçisiyiz

Başkan Vekili Altekin, konuşmasının ardından huzurevi sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Seçim döneminde Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e yapılan taleplerinde takipçisi olduklarının söyledi. Vekil Altekin ve beraberindeki heyet tarafından huzurevi sakinlerine çiçek takdim edildi. Huzurevi sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Vekili Altekin'e, Atatürk portresi hediye edildi. Vekil Altekin, "Bu kıymetli hediyeyi Kepez Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz adına alıyorum, çok teşekkür ederim." diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Belediyesi Başkan Vekili Şehit Annelerini ve Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement