
Kepez Belediyesi, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde 'Rumeli Türküleri' konseri düzenledi. Konserde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de çok sevdiği bilinen Rumeli ezgileri rüzgarı esti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Dr Ayşe Tütüncü ile aralarında mübadele sonucu Batı Trakya'dan Antalya göç edenlerin torunlarının bulunduğu yüzlerce sanatsever konseri ilgiyle izledi. Ney'de Ozan Köroğlu, kanunda Osman Şekerli, viyolenselde İlkay Ay, udda Zehra Özçelik, ritimde Kemal Yücel, klasik kemençede Nevra Köroğlu'nun sahne aldığı konserde, türküleri solistler Ebru Bilgin ve Nilgün Karaduman seslendirdi.
Başkan Hakan Tütüncü, Yemenimin Oyası, Göçmen Kızı, Bülbülüm Altın Kafeste, Çalın Davulları, Ayde Vino Piyam, Mavrova'dan Aldım Bir Okka Nohut, Evlerinin Önü Handır, Penceresi Yola Karşı, Asme Yepne, Bir Fırtına Tuttu Bizi, Yeni Cami Avlusunda, Babuba, Sendeki Kaşlar, Trakya Karşılaması ve
Aman Bre Deryalar gibi türkülerin seslendirildiği konser sonunda sanatçılara çiçek takdim ederek teşekkür etti. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Kepez'de Rumeli Havası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.