Kick Boks'ta Büyük Başarı - Son Dakika
Yerel

Kick Boks'ta Büyük Başarı

Kick Boks\'ta Büyük Başarı

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kick Boks takımı, Isparta’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda toplam 11 derece elde ederek, 4 kategoride de Türkiye Şampiyonluğu çıkardı.

14.08.2015 17:15

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kick Boks takımı, Isparta'da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda toplam 11 derece elde ederek, 4 kategoride de Türkiye Şampiyonluğu çıkardı.

Turuncu yeşilli Kulübün Antrenör Hasan Basri Karakuş, sporcularını tebrik ederek, şimdiki hedeflerinin Kasım ayındaki Dünya şampiyonası olduğunu söyledi. Karakuş, "Malatya'yı en iyi şekilde temsil ettikleri için onları kutluyorum. 25 sporcumuzdan 11'i derece ile döndü. Bireysel sporlarda oldukça zor kazanılan bir başarı sağladık. 4 şampiyon çıkardık. Bizlere bu imkanları sunan başta Sayın Ahmet Çakır'a ve Orhan başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Şimdiki hedefimiz dünya şampiyonasında derece elde etmek. Kasım'a kadar sıkı bir şekilde çalışacağız" dedi.

Isparta'da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'na katılan Malatya Büyükşehir Belediyespor Kick Boks Takımı, organizasyona damgasını vurdu. Antrenör Hasan Basri Karakuş ve sporcuları 11 derece ile dönerken, 4 kategoride de Türkiye birinciliği elde etti.

Şampiyonada; Tayfun Dönmez, Enes Karakuş, Hakan Karakuş, Furkan Dermanbey Türkiye Şampiyonu, Safa Şahin, Abdullah Çelik, Mehmet Furkan Karakuş Türkiye ikincisi, Hamza Karakuş, Halil İbrahim Karaduman, Ferdi Oğuzhan, Ercan Yıldırım Türkiye üçüncüsü oldu.

Kulüp, 21-29 Kasım tarihleri arasında İrlanda'da yapılacak olan Büyükler Kick Boks Dünya Şampiyonası'na Tayfun Dönmez ve Enes Karakuş'u gönderecek. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kick Boks'ta Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement