
AK Parti Kiraz İlçe Başkanlığı ve Kızılay Ödemiş Şubesi'nin organize ettiği kan bağışı kampanyası partililer ve ilçe sakinlerinden büyük ilgi gördü.
İlçe binasında kurulan stantta başlayan kan bağışına AK Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, AK Parti Kiraz Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda vatandaş kan bağışında bulundu.
Kan bağışının yetersiz kaldığını belirten AK Parti Kiraz İlçe Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak, "Kan bağışında bulunarak, hem birilerinin yaşamını kurtarmış hem sağlığımız için birşey yapmış oluyoruz. Herkes yılda en az üç kez kan bağışında bulunmalı. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışımızla yola devam ederken, milletten aldığımız gücü millete hizmet ederek kullanmaya çalışıyoruz. 'Sen yoksan bir eksiğiz' sloganıyla çıktığımız bu yolda, yeni sosyal sorumluluk projelerimiz de olacak" diye konuştu.
Bağışların ardından Kızılay Ödemiş Şube Başkanı Rıfat Boyacıoğlu, Dr. Nurgül Güldüren, sağlık ekibinden Erkan Koltaş, Aysun Kılıçaslan, Gamze Uzunolcay AK Parti Kiraz İlçe Teşkilatı'na destekleri nedeniyle teşekkür etti.
Kampanyada AK Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz ve eşi Sema Yılmaz, AK Parti Kiraz İlçe Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak ve eşi Nilgün Kaymak, AK Parti Kiraz Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Ekim, yönetim kurulu üyesi Ufuk Ekici ve ilçe sekreteri Muzaffer Çatmacı, AK Parti Kiraz İlçe Başkan Vekili Av. İsmail Hancı, partili Ayfer Duran da kan verdi. - İZMİR
Son Dakika › Yerel › Kiraz'da Kan Bağışı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?