Kiraz'da Mhpli Bayan Başkan'la 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Kiraz'da Mhpli Bayan Başkan'la 23 Nisan Coşkusu

Kiraz\'da Mhpli Bayan Başkan\'la 23 Nisan Coşkusu

Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku içinde kutlanması için ilçede çocuklara yönelik oyun alanı oluşturan Kiraz Belediyesi, resmi programdan sonra çocuklara yönelik faaliyetlerini sürdürdü.

25.04.2014 14:25

Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku içinde kutlanması için ilçede çocuklara yönelik oyun alanı oluşturan Kiraz Belediyesi, resmi programdan sonra çocuklara yönelik faaliyetlerini sürdürdü. Belediye Başkanı Şengül oluşturulan oyun parkında çocuklarla bir araya geldi, oyunlar oynadı ve Kirazlı çocuklara oyuncak dağıttı. Başkan Şengül, "Çocuklarımızın sevinci hepimizin sevincidir. Kiraz'a bahar, çocuklarımıza da 23 Nisan ile birlikte bayram geldi. Bundan sonra atacağımız her adım Kirazımızın geleceği için olacak, Kiraz hakkettiği yere ulaşacak" dedi.

Belediyenin imkanlarıyla M. Kemal Atatürk Rekreasyon Alanı Önünde kurulan şişme oyun grupları ve dağıtılan armağanlar çocuklar tarafından mutlulukla karşılandı. Kurulan Dev Kaydırak, zıpla yapış, air hokey, zıp zıp ve yatay oyun parkında eğlenen çocukların usta eğiticiler eşliğinde yüzleri boyandı, balonlarla süslenen etkinlik alanında bayram sevinci yaşandı.

Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını neşe ve coşku içinde geçirmelerini dileyen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, "Büyük ideallerle göreve talip olduk, hedefimiz İzmir'in en güzel ilçesi olan Kirazımızı hepimize yakışır şekilde yönetmek, bütün potansiyelimizi ve değerlerimizi hemşehirilerimiz için harekete geçireceğiz. İlk iş olarak da çocuklarımızdan başladık. 23 Nisan bu bakımdan bizim için bir milattır. Çocuklarımızın sevinci hepimizin sevincidir. Kiraz'a bahar, çocuklarımıza da 23 Nisan ile birlikte bayram geldi. Bundan sonra atacağımız her adım Kirazımızın geleceği için olacak, Kiraz hakkettiği yere ulaşacak" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kiraz'da Mhpli Bayan Başkan'la 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement