Kiraztarla Köyünde Vatandaşları Dinledi - Son Dakika
Yerel

Kiraztarla Köyünde Vatandaşları Dinledi

Kiraztarla Köyünde Vatandaşları Dinledi

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Çilimli’nin Kiraztarla köyünde yaşanan olaylar üzerine vatandaşları dinlemek üzere köyde vatandaşlarla bir araya geldi.

12.12.2015 10:34

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Çilimli'nin Kiraztarla köyünde yaşanan olaylar üzerine vatandaşları dinlemek üzere köyde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzcelilerin sorunları ile yakından ilgilenmeye devam ediyor. AK Parti Düzce İl Yönetim Kurulu üyeleri Okan Acar, Murat Ayyıldız, Şinasi Tuzluoğlu, Çilimli İlçe Başkanı Osman İlhan, Çilimli İl Genel Meclis üyesi Öner Şen ile birlikte Kiraztarla köyüne giden Keşir, köylülerin son günlerde yaşadıkları sorunlarla ilgili yargının olaya el attığını belirterek, " Adaletin konu hakkındaki hükmünü görmemiz lazım. Sizlerin yaşadıklarını anlayabiliyoruz ancak bu konu yargıya intikal ettiği için siyasi etik açısından müdahil olamayız" dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri, vatandaşların diğer sorunlarını da dinleyerek notlarını kaydetti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kiraztarla Köyünde Vatandaşları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement