Muratpaşa Belediyesi'nden Kırcami'de Yol Açma Çalışması - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediyesi'nden Kırcami'de Yol Açma Çalışması

Muratpaşa Belediyesi, 40 yıllık tapu ve imar sorununu geride bırakan Kırcami’de yol çalışmalarına başladı. Bu kapsamda 2 bin 100 metrekarelik imar yolu Fen İşleri Müdürlüğü’nce açılıyor.

14.04.2023 13:59  Güncelleme: 14:12

Muratpaşa Belediyesi, 40 yıllık tapu ve imar sorununu geride bırakan Kırcami'de yol çalışmalarına başladı. Bu kapsamda 2 bin 100 metrekarelik imar yolu Fen İşleri Müdürlüğü'nce açılıyor.

Muratpaşa Belediyesi, yaklaşık bin 475 hektar genişliğiyle sekiz mahallenin tamamını, Fener ve Çağlayan mahallelerinin de bir kısmını kapsayan Kırcami bölgesinde yol açma çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma, bölgeye adını veren Kırcami Mahallesi'nde başladı. 10 metre genişliğe ve 210 metre uzunluğa sahip 2 bin 100 metrekarelik alanda çalışmalar devam ederken mahalle sakinleri de çalışmaları cep telefonlarıyla çekti.

Kırcami Mahallesi Muhtarı Mehmet Köksal, tapuların ardından Muratpaşa Belediyesi'nin hızla inşaat ruhsatlarını da vermeye başladığını belirterek, "Başkan'ımız Sayın Ümit Uysal'la yaptığımız değerlendirme sonucunda belediyemizin uhdesinin yolların açılmasına hız verdik. Kendisine Kırcami halkı adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Muratpaşa Belediyesi\'nden Kırcami\'de Yol Açma Çalışması
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediyesi'nden Kırcami'de Yol Açma Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement