Kırşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırşehir'den Kısa Kısa

Kırşehir\'den Kısa Kısa

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Akpınar ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

04.12.2014 14:28

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Akpınar ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ilk olarak Akpınar Kaymakamlığını ziyaret eden Şentürk'ün, Kaymakam Vekili Refik Özsoy'dan çalışmalar hakkında brifing aldığı belirtildi.

Açıklamada, Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Karahan'ı da ziyaret ettiği vurgulanan Şentürk'ün, şu ifadelerine yer verildi:

"Kamu çalışanlarının bilgi ve tecrübeleri ile vatandaşlarımızın işini kolaylaştırmasını çok önemsiyorum. Kamu kurumları vatandaşa hizmet için var. Eğitim, üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir konudur. Bundan dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü, Kaymakam ve ilgili kurumlarla istişare halinde olacak, mahallinde konuları çözmeye çalışacaklardır. Eğer burada çözülmüyor ise mutlaka bizleri bilgilendirin. Ayrıca, Akpınar tarım bölgesi. Burada mevcut göletler ve yapılacak planlamalar ile tarım arazilerinin sulanması lazım. Bu konuda da hep birlikte çalışmalar yürüteceğiz."

Rektör Saylam'a ziyaret

Kırşehir Engelliler Derneği yöneticilerinin, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam'ı ziyaret ettiği bildirildi.

AEÜ'nden yapılan yazılı açıklamada, Saylam'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Kırşehir Engelliler Derneği yöneticilerini makamında kabul ederek bir süre görüştüğü belirtildi.

Açıklamada, Saylam'ın şu ifadelerine yer verildi:

"Üniversite olarak engelli vatandaşların toplumsal yaşama eşit katılımlarıyla ilgili duyarlılığımız var. Engelli personel ve öğrencilerin, üniversitenin bütün olanaklarından eşit koşullarda yararlanabilmesini önemsiyoruz. İnsanların doğuştan ve yalnızca insan oldukları için sahip olduğu eğitim ve sağlık hakkı hizmetlerinden, engelli vatandaşlarımızın da eşit koşullarda yararlanabilmesi gelişmiş ülkelerin önemli özelliklerinden biridir."

Elektrik kesintisi

Kırşehir'de elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Meram Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılacak bakım çalışması dolayısıyla, Dulkadirli beldesine bağlı İnlimurat Mahallesi'nde enerji kesintisi yapılacağı belirtildi.

Kesintinin, yarın 10.00-15.00 saatlerinde gerçekleştirileceği kaydedildi. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement