Kızılay'a Ait Dükkan İhalesi Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Kızılay'a Ait Dükkan İhalesi Gerçekleştirildi

Kızılay\'a Ait Dükkan İhalesi Gerçekleştirildi

Mülkiyeti Kızılay'a kullanımı ise Çorlu Şubesine ait olan Atatürk Meydanı kapalı otopark karşısında tapunun 19 ada, 93 parselinde kayıtlı, 265 metre yüzölçümlü taşınmaz üzerine kaba inşaatı yapılan iş merkezindeki bodrum, zemin ve asma kat olmak...

28.04.2012 16:14

Mülkiyeti Kızılay'a kullanımı ise Çorlu Şubesine ait olan Atatürk Meydanı kapalı otopark karşısında tapunun 19 ada, 93 parselinde kayıtlı, 265 metre yüzölçümlü taşınmaz üzerine kaba inşaatı yapılan iş merkezindeki bodrum, zemin ve asma kat olmak üzere toplam 374 metrekarelik dükkanın kiralama ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi aylık 16 bin TL kira bedeliyle TAB Gıda kazandı.

Cumhuriyet Meydanında yer alan Kızılay Çorlu Şubesi İlkyardım Salonunda gerçekleştirilen ihaleye Kızılay Çorlu Şubesi Başkanı Selime Dodurka, Kızılay Çorlu Şubesi yönetim kurulu üyeleri ve Hüsrev Aktaş İş Merkezinin yapımında görev alan Emanet Komisyonu üyeleri ile ihaleye teklif veren firma temsilcileri katıldılar. Kızılay Çorlu Şubesi içerisinde oluşturulan ihale komisyonunca gerçekleştirilen ihalede önce kapalı zarf usulüyle teklifler alındı. Ardından ihale açık arttırmayla gerçekleştirildi.

TAB Gıda ve Özcanlar Köfte firmalarının katıldıkları ihalede firmalar ilk olarak 14 bin ve 6 bin TL'lik teklifler sundular. Özcanlar Köfte firmasının teklifini 6 bin liradan 15 bin liraya çıkarmasının ardından TAB Gıda da kira teklifini 16 bin liraya yükselterek kazanan taraf oldu.

10 yıl süreyle imzalanacak olan kira sözleşmesi kapsamında kiralayan firmanın 2 yıllık kira bedelini peşin olarak ödeyeceği ve Kızılay Çorlu Şubesinin buradan elde edilecek gelirle Kızılay Hüsrev Aktaş İş Merkezinin yapımını tamamlayacak.

Kızılay Çorlu Şubesince düzenlenen ihaleyi 16 bin TL bedelle kazanan TAB Gıda 500'e yakını Burger King olmak üzere Popeyes, Sbarro ve Arbys restoranları olmak üzere Türkiye genelinde yaklaşık 750 restoranın işletmeciliğini yapıyor.

(SŞ - )

28.04.2012 15: 25: 00

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay'a Ait Dükkan İhalesi Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement