Kızıltepe'de Girişimcilik Kursu Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe'de Girişimcilik Kursu Sona Erdi

Kızıltepe\'de Girişimcilik Kursu Sona Erdi

Mardi'in Kızıltepe ilçesinde faaliyet gösteren Kızıltepe Aktif Sanayici ve Genç İş Adamları Derneği (KASGİAD) tarafından Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekli düzenlenen girişimcilik kursu...

05.03.2013 18:16

Mardi'in Kızıltepe ilçesinde faaliyet gösteren Kızıltepe Aktif Sanayici ve Genç İş Adamları Derneği (KASGİAD) tarafından Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekli düzenlenen girişimcilik kursu sona erdi.

Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen sertifika törenine Kaymakam Erkaya Yırık'?ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Türkiye Cumhuriyeti'?nin büyük bir değişim içinde olduğunu ifade eden Kaymakam Erkaya Yırık, girişimcilere tavsiyelerde bulundu. Donanımlı olmak için eğitim programlarını önemli olduğunu ifade eden Yırık, dünyadaki değişim dönüşümün bilgi ile yakalanabileceğini belirtti. Çağın bilgi ve teknoloji çağı olduğunu hatırlatan KASGİAD Başkanı Seyithan Karaozan ise, dernek olarak bu çağda girişimcilere destek olduklarını söyledi. Yurt için ve yurt dışında yatırım yapmak isteyen işadamları ile çeşitli etkinlikler yaptıklarını aktaran Karaozan, düzenlenen girişimcilik programlarının önemine değindi.

Konuşmaların ardından 120 girişimciye sertifikaları verildi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızıltepe'de Girişimcilik Kursu Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement