Kosovalı Türk Kadınlar, Kaymakamı Gödekmerdan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kosovalı Türk Kadınlar, Kaymakamı Gödekmerdan'ı Ziyaret Etti

Kosovalı Türk Kadınlar, Kaymakamı Gödekmerdan\'ı Ziyaret Etti

Bodrum'a gelen Kosava Milletvekili ve beraberinde bulunan Türk Kadınları Derneği üyeleri, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan'ı ziyaret etti.

12.04.2013 12:19

Bodrum'a gelen Kosava Milletvekili ve beraberinde bulunan Türk Kadınları Derneği üyeleri, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan'ı ziyaret etti.

İl Dernekler Müdürü Cengiz Demirci, Kosova Milletvekili Müferra Şinik, Kosova- Prizren'de faaliyet gösteren Zübeyda Hanım Türk Kadınları Derneği üyelerinden oluşan 24 kişilik bir heyetle Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan'ı ziyaret etti.

Kaymakam Dr. Gödekmerdan yaptığı konuşmada "Öncelikle Türkiye'ye sonrasında Bodrum'a

Hoş geldiniz. İki Kardeş Ülkeyiz, ilişkilerimizin geliştiğini görmek bizi mutlu ediyor. Gerek Türkiye'den gerek sizden yapılan bu ziyaretler iki Ülke arasındaki dostluğu, kardeşliği pekiştiriyor" diyerek

ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kosova Milletvekili Müferra Şinik ise, "Kosova'dan soydaşlarımızdan size selamlar getirdim. Hepimizin keyfi yerinde, Muğla genelinde yapmış olduğumuz ziyaretlerimizin sonuncusunu Bodrum'a yapmış bulunuyoruz. Bize vakit ayırıp kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz" diyerek sonrasında yaşadıkları şehir ve oradaki Türkler hakkında Kaymakam Dr. Gödekmerdan'a bilgi verdi.

Kosova Milletvekili Müferra Şinik ve Zübeyda Hanım Türk Kadınları Derneği ziyaretin anısına Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan'a plaket verdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kosovalı Türk Kadınlar, Kaymakamı Gödekmerdan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement