Köyceğiz Halk Eğitimi Merkezi'nden Yılsonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Köyceğiz Halk Eğitimi Merkezi'nden Yılsonu Sergisi

Köyceğiz Halk Eğitimi Merkezi\'nden Yılsonu Sergisi

Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün yılsonu sergisini Kaymakam Yücel Gemici ve birçok daire amirlerinin katılımı ile açıldı.

12.06.2013 09:48

Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün yılsonu sergisini Kaymakam Yücel Gemici ve birçok daire amirlerinin katılımı ile açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün yılsonu açılışında konuşan Kaymakam Yücel Gemici; "Bir yıl boyunca el emeği; göz nuru ile hazırladığınız birbirinden değerli eserleri ortaya koymanızdan son derece mutluluk duyuyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Müdürü İmdat Çatak'ın sergi ile ilgili verdiği bilgide ise; "2012-2013 öğretim yılında Köyceğiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz tarafından yaklaşık 200 değişik Genel Kurslar açıldı. Toplam 3 bin 421 kişi kurs aldı. El sanatları kursları düzenlenerek hayat boyu öğrenme anlayışı ile bireylerin sosyal ve ekonomik hayata etkin olarak katılmaları için eğitim çalışmaları yapılmıştır. Bir yıllık çalışmanın sonunda el sanatları kurslarımızın çalışmalarının sergilendiği geleneksel yılsonu El Sanatları Sergimiz açılmıştır. Sergimizin hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen öğreticilerine ve personelime teşekkür ederim. Sergimiz tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köyceğiz Halk Eğitimi Merkezi'nden Yılsonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement