Koyulhisar Belediye Başkanı Eren, Aile Hekimlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Koyulhisar Belediye Başkanı Eren, Aile Hekimlerini Ziyaret Etti

Koyulhisar Belediye Başkanı Eren, Aile Hekimlerini Ziyaret Etti

oyulhisar Belediye Başkanı ilhan Eren ilçe devlet hastanesinde göreve başlayan aile hekimi Uzman Dr.

22.03.2013 09:54

oyulhisar Belediye Başkanı ilhan Eren ilçe devlet hastanesinde göreve başlayan aile hekimi Uzman Dr. Çağatay Sevgel'i ziyaret etti.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, hastanemize uzman doktor atanmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "İlçemizde göreve başlayan doktorlarımıza elimizden gelen tüm yardımı yapıyoruz. İlçemizde yeni göreve başlayan aile hekimimiz Uzman Dr. Çağatay Sevgel'e görevinde başarılar diliyorum. İnşallah güzel hizmetlerde bulunurlar" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren uzman Dr. Çağatay Sevgel, Kastamonu ilinin İhsan Gazi İlçe Hastanesi'nde görev yaptığını belirterek. Koyulhisar ilçe devlet hastanemiz gördüğüm kadarıyla iyi bir kadroya sahip inşallah arkadaşlarımızla birlikte ilçemize güzel hizmetler vereceğiz. Nezaket ziyaretiniz için teşekkür ederim" diye konuştu.

Koyulhisar Devlet Hastanesi Müdürü Zafer Cenikli ise, "17 yıldır bu hastanedeyim bu güne kadar bu kadar iyi bir kadroyla çalışmamıştım. Hastanemizde yeni göreve başlayan Uzman Dr. Çağatay Sevgel'e başarılar dilerim" dedi.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren'e Koyulhisar il genel meclis üyeleri Aşkın Fırat ve Eyüp Ayın, Ak Parti İlçe başkanı Tevfik Tepe, ilçe eczacılarından Ferhan Epsileli eşlik etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koyulhisar Belediye Başkanı Eren, Aile Hekimlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement