Koyulhisar Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Koyulhisar Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coşkusu

Koyulhisar Meslek Yüksekokulu\'nda Mezuniyet Coşkusu

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Koyulhisar Meslek Yüksek Okulunda 2012-2013 Akademik Yılı düzenlenen mezuniyet töreniyle tamamlandı.

02.06.2013 12:48

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Koyulhisar Meslek Yüksek Okulunda 2012-2013 Akademik Yılı düzenlenen mezuniyet töreniyle tamamlandı.

Koyulhisar Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan, Garnzon Komutanı Yücel Yılmaz, Belediye Başkanı İlhan Eren, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Hayrettin Karayiğen, öğretim görevlileri, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdür Yardımcısı, Reşid Çiğdem, "Sizlerden ayrılacak olmamızın verdiği burukluk içerisindeyiz. Ancak sizleri iyi birer insan ve meslek elemanı olarak yetiştirmenin haklı gururu ile uğurluyoruz. İnanıyorum ki bundan sonra ki hayatınızın en az öğrencilik yaşatınız kadar parlak geçecektir. Arkanızda, başarılarınızla övünecek ve kapısı sizlere daima açık bir Koyulhisar Meslek Yüksekokulu olduğunu unutmayın. Yolunuz açık geleceğiniz aydınlık olsun " dedi.

Kaymakamı Şenol Turan ise, mezun olan öğrencilere başarılar diledi. Yapılan konuşmaların ardından mezuniyet töreni ve kep atma töreninin yapıldı. Ardından mezunlar müzik eşliğinde eğlendiler. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koyulhisar Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement