Küçükçekmece'de Anneler Gününe Özel Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Küçükçekmece'de Anneler Gününe Özel Etkinlik

Küçükçekmece\'de Anneler Gününe Özel Etkinlik

Küçükçekmece Belediyesi Anneler Gününü, Bilgi Evleri Türk Halk Müziği Çocuk Korosunun konseriyle kutladı.

12.05.2014 10:54

Küçükçekmece Belediyesi Anneler Gününü Bilgi Evleri Türk Halk Müziği Çocuk Korosu'nun konseriyle kutladı.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Başkan Yardımcıları başta olmak üzere birçok Küçükçekmeceli anne ve çocuk katıldı.

Törende Bilgi Evi öğrencilerinin anneleri için hazırladığı video gösteriminin ardından söz alan Temel Karadeniz, kendi annesiyle yaşadığı bir hatırayı katılımcılarla paylaşarak, "Benim annem 82 yaşında. Bir bayram günü anneme ne kadar mutlusun değil mi? Bütün çocukların, torunların yanında dedim. O da bir ah çektikten sonra 'Keşke annemde yanımda olsaydı' dedi. Kaç yaşında olursak olalım, her zaman anne yokluğu hissedilir. Anneleri toprak altında olan herkese başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

BABALARI DA UNUTMADILAR

Programda Erdal Şafak'ın şefliğinde sahne alan Bilgi Evleri Türk Halk Müziği Çocuk Korosu birbirinden güzel eserleri kendi anneleri ve tüm anneler için seslendirirken, babalar da unutulmadı. Bilgi Evi öğrencilerinin solo okuduğu,'Bana bir masal anlat baba' parçası herkesi duygulandırırken, koro şefi Erdal Şafak seslendirdiği Azeri türküsü Ayrılık ile büyük alkış aldı.

Program sonunda Temel Karadeniz, Erdal Şafak'a teşekkür ederek çiçek verirken; Küçükçekmece Belediyesi tarafından tüm katılımcılara karanfil dağıtıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükçekmece'de Anneler Gününe Özel Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement