Kula Halk Eğitim'den Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Kula Halk Eğitim'den Yıl Sonu Sergisi

Kula Halk Eğitim\'den Yıl Sonu Sergisi

Kula HEM'de 2012-2013 yılı içerisinde kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru çeşitli el işi ürünleri yıl sonu sergisi ile tanıtıldı.

13.06.2013 09:54  Güncelleme: 10:22

Kula Halk Eğitimi Merkezi'nde, 2012-2013 eğitim öğretim yılı içerisinde kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru çeşitli el işi ürünleri yıl sonu sergisi ile tanıtıldı.

Serginin açılışına Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, eşi Zehra Cıbır, Garnizon Komutanı Binbaşı Musa Özgül, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Erkan Enginar, Mal Müdürü Bülent Oğraş, Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, daire müdürleri, siyasiler, kursiyer yakınları ve davetliler katıldı. Törende konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Saracalıoğlu, bir yıl içerisinde 3 bin 200 kursiyeri eğittiklerini söyledi. Saracalıoğlu, "Halk Eğitim Merkezleri, örgün eğitimin dışında kalan tüm eğitim faaliyetlerini yürütmektedir. Bu bakımdan merkezlerimizin hizmet alanı çok geniş ve çeşitli. Kula Halk Eğitim Merkezi olarak bu yıl, her yaşta ve çeşitli eğitim seviyesindeki insanlarımızın bilgi, istek ve ihtiyaçları doğrultusunda ilçe merkezi, köy ve mahallelerimizde, başta okuma yazma kursları olmak üzere mesleki, sosyal ve kültürel alanda toplam 115 kurs açtık. Okuma Yazma, Makine Nakışları, Giyim, Bilgisayar, İngilizce, Kalorifer Ateşçiliği, Eczane Çalışanı Eğitimi, Arıcılık, Meyve Aşıcılığı Hasta ve Yaşlı Bakım, ve Çini kurslarımıza 3 bin 200 kursiyerimiz iştirak etti" dedi.

Kaymakam Cıbır da, Halk Eğitim Merkezi personeli ve kursiyerleri tebrik etti. Cıbır, kursiyerlerinin el emeği göz nuru ile hazırlanan ürünlerine hayran kaldığını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula Halk Eğitim'den Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement