Kulalı Öğrencilerden Vergi Dairesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kulalı Öğrencilerden Vergi Dairesine Ziyaret

Kulalı Öğrencilerden Vergi Dairesine Ziyaret

Kula'da 25. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında, 4 Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu 5 sınıf öğrencileri, Vergi Dairesi Müdürü Ali Kurtuluş’u ziyaret etti.

28.02.2014 12:05

Kula'da 25. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında, 4 Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu 5 sınıf öğrencileri, Vergi Dairesi Müdürü Ali Kurtuluş'u ziyaret etti.

Konuklarını kapıda karşılayan Kurtuluş, "Eğitimden alt yapıya, sağlığa, güvenliğimize, sosyal hizmetlere yönelik devletin yapmış olduğu tüm hizmetlerin en temel kaynağı vergilerdir. Vergi Haftası'nın temeli de toplumda daha sağlıklı vergi bilincini oluşturmak ve vergiyi gönüllü ödeme alışkanlıklarını geliştirmektir. Biz Vergi Haftası'nda bu bilinci geliştirmek için yarının büyükleri olan öğrencilerimize çok önem veriyoruz. Bu hafta nedeniyle okullarımızda konferanslarımızı veriyoruz. Öğrencilerimizi dairemize davet ederek, yapılan hizmetleri anlatıyoruz" dedi.

Kurtuluş daha sonra, öğrencilerden gelen çeşitli sorulara yanıt verdi. Öğrencilerle sohbet eden Kurtuluş, küçük misafirlerini hediye vererek uğurladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulalı Öğrencilerden Vergi Dairesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement