Kumluca Belediyesi Sokak Hayvanlarını Kısırlaştırıyor - Son Dakika
Yerel

Kumluca Belediyesi Sokak Hayvanlarını Kısırlaştırıyor

Kumluca Belediyesi Sokak Hayvanlarını Kısırlaştırıyor

Antalya’nın Kumluca ilçe Belediyesi sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezinde ve serbest kliniklerde veteriner hekim dahilinde uzman ekiple kısırlaştırma çalışmaları yapıyor.

16.01.2014 15:08

Antalya'nın Kumluca ilçe Belediyesi sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezinde ve serbest kliniklerde veteriner hekim dahilinde uzman ekiple kısırlaştırma çalışmaları yapıyor.

Kumluca'nın değişik noktalarında yakalanan ya da vatandaşlar tarafından getirilen bakıma muhtaç köpekler, Kumluca Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde toplanıyor. Buradaki köpekler ilk olarak aşılanıyor, parazitlere karşı ilaçlanıyor ve en son kısırlaştırılarak doğal ortamlarına bırakılıyor.

Kumluca belediyesi olarak sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasına ve rehabilite edilmesine ilişkin çok önemli hizmetler yapıldığını belirten Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, "Veteriner hekimimiz kontrolünde geçen yıllarda olduğu gibi başıboş sokak hayvanları belediyemiz tarafından kısırlaştırılmaya devam ediliyor. Düzenli olarak sokak hayvanlarını toplayıp barınağımıza getiriyoruz. Günlük bakımlarının haricinde aşılama ve kısırlaştırma çalışmalarını da yapıyoruz" dedi.

Başkan Çetinkaya çalışmalarda kendilerine yardımcı olan serbest klinik sahipleri veteriner hekimler Mesut Koç, İsmet Bayram ve Mert Bayram'a da ayrıca teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumluca Belediyesi Sokak Hayvanlarını Kısırlaştırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement