Kursiyerler 'Erkekler Köyü Mihriban' Tiyatro Oyununu Sahneledi - Son Dakika
Yerel

Kursiyerler 'Erkekler Köyü Mihriban' Tiyatro Oyununu Sahneledi

Kursiyerler \'Erkekler Köyü Mihriban\' Tiyatro Oyununu Sahneledi

Bilecik'in Bozüyük İlçe Halk Eğitim Merkezi'nin yaz dönemi tiyatro kursu sonunda kursiyerler tarafından 'Erkekler Köyü Mihriban' konulu komedi oyunu sahnelendi.

06.09.2013 18:01

Bilecik'in Bozüyük İlçe Halk Eğitim Merkezi'nin yaz dönemi tiyatro kursu sonunda kursiyerler tarafından 'Erkekler Köyü Mihriban' konulu komedi oyunu sahnelendi.

Yaklaşık 1,5 aylık bir çalışmanın sonunda sahnelenen 2 perdelik tiyatro oyunu Bozüyük halkı tarafından büyük ilgi gördü. Yönetmenliğini Olcay Kale'nin üstlendiği oyunda kursiyerler, Öğretmen Çağlar Cam eşliğinde 1,5 aylık bir çalışma yaptılar.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı, oyuna gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirterek tiyatro kulübünün daha iyi çalışmalar yapmak için özveri ile çalıştığını söyledi. Tospatlı, "Yaklaşık 3 yıldır devam eden tiyatro kurslarında bugüne kadar 8.'inci oyunumuzu sergilemiş olduk. Tiyatro kulübümüz her geçen yıl daha genişleyen bir kadroyla çok daha güzel eserler ortaya çıkarmaktadır. Emeği geçen ve sponsorluğumuzu üstlenen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra her yıl yeni oyunlar sergilenmesi noktasında bize gelen talepler tarafımızca karşılanmaya çalışılacaktır. Ayrıca tiyatro kulübümüzün Bozüyük dışında da hazırlanılan oyunların sahnelenmesi yönünde çalışmalarımız olacaktır. Tüm Bozüyük halkı ve çocuklarımızın Halk Eğitim Merkezi'nin sosyal etkinliklerinden faydalanması amacıyla spor, müzik, tiyatro ve benzeri alanlarda daha geniş kitlelere hitap edebilmek için faaliyet çeşitliliğimizi arttırmak için çalışıyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kursiyerler 'Erkekler Köyü Mihriban' Tiyatro Oyununu Sahneledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement