Kurumuş Yapraklar Hat Sanatıyla Yeniden Hayat Buldu - Son Dakika
Yerel

Kurumuş Yapraklar Hat Sanatıyla Yeniden Hayat Buldu

Kurumuş Yapraklar Hat Sanatıyla Yeniden Hayat Buldu

Kurumuş yapraklar üzerine hat sanatıyla ayetler ve hadisler yazan Murat Şenel’in özel tasarımlarının da bulunduğu 52 eserden oluşan ilk kişisel sergisi açıldı.

03.07.2014 18:27

Kurumuş yapraklar üzerine hat sanatıyla ayetler ve hadisler yazan Murat Şenel'in özel tasarımlarının da bulunduğu 52 eserden oluşan ilk kişisel sergisi açıldı.

Samsun'da bir alışveriş merkezinde açılan Murat Şenel'in ilk kişisel sergisine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve çok sayıda davetli katıldı.

Serginin açılış kurdelesini kesen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Türk-İslam el sanatlarının en güzel örneklerinden bir tanesi olan ebru sanatıyla ilgili bir sergideyim. El emeği göz nuru ile bu güzel sergiyi ortaya koyan Murat Şenel kardeşimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Özgün sanat eserlerinin yer aldığı bu sergide bulunmaktan dolayı ben de mutluluk duyuyorum. O bakmdan bu eserlerin devamını temenni ediyoruz" dedi.

Sergi hakkında bilgi veren Murat Şenel ise, serginin 1 yıllık çalışmanın ürünü olduğunu kaydetti.

Hat sanatı konusunda 18 senede epey yol katettiğini ifade eden Şenel, ilk kişisel sergisini Samsun'da açmaktan dolayı da büyük mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurumuş Yapraklar Hat Sanatıyla Yeniden Hayat Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement