Kütahya'da Eğitim Kültür ve Sanat Şenliği - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Eğitim Kültür ve Sanat Şenliği

Kütahya\'da Eğitim Kültür ve Sanat Şenliği

Kütahya Kadın Platformu Derneği tarafından organize edilen Eğitim Kültür ve Sanat Şenliği'nin açılışı yapıldı.10 bin metrekare alana açılan etkinlikte giyim, gıda, sanat ve eğitimle ilgili birçok ürün sergilenerek satışa sunuldu.

01.05.2013 17:04

Kütahya Kadın Platformu Derneği tarafından organize edilen Eğitim Kültür ve Sanat Şenliği'nin açılışı yapıldı. 10 bin metrekare alana açılan etkinlikte giyim, gıda, sanat ve eğitimle ilgili birçok ürün sergilenerek satışa sunuldu.

Kütahya Eğitim Kültür ve Sanat Şenliği, Kütahya-Eskişehir karayolu üzerinde bulunan ve daha önce bir market zincirinin şubesi olan 10 bin metrekarelik kapalı alanda açıldı. Kütahya Kadın Platformu Derneğince organize edilen, açılışına Vali Yardımcısı Metin Selçuk, İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, Vali Kenan Çiftçi'nin eşi Habibe Çiftçi, Belediye Başkanı Mustafa İça'nın eşi Zafer İça, bazı daire amirleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı şenlik etkinliği yapılan açılış konuşmaları ile başladı. Açılış konuşması yapan dernek başkanı Gül Seçen, derneklerinin 2004 yılında kurulduğunu ve o tarihten itibaren çalışmalarına aralıksız devam ettiğini bildirdi. Dernek olarak Eğitim Kültür ve Sanat Şenliği etkinliğini düzenleyerek ilke imza attıklarını kaydeden dernek başkanı Seçen, "Etkinliğimiz kapsamında alanında uzman çok değerli yazarlarımızın ve hocalarımızın sunumuyla çeşitli eğitim seminerleri ve konferanslar düzenlenecektir. Şenliğimizde kültür ve sanat faaliyetleri, el işi ürünleri, gıda kermesleri ve konser gibi pek çok aktivite gerçekleştirilecektir" dedi.

Kütahya Kadın Platformu Derneği Başkanı Gül Seçen düzenlenen etkinliğin amacını ise şu cümleleriyle ifade etti. Seçen, "Buradaki amacımız etkinlikte elde edilen gelirle eğitim çağındaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs imkanı sağlamanın yanında halkımızın hem eğlenmesini hem de hoşça vakit geçirmesini sağlamaktır. Bunun yanı sıra etkinliğimize katılan misafirlerimizin şenlik vasıtasıyla birbirleriyle tanışıp kaynaşma ortamı da sağlamış olacağız."

Dernek başkanı Seçen son olarak da şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve destek verenlere teşekkür etti.

Şenliğin açılışına katılan Vali Yardımcısı Metin Selçuk da etkinliğin oldukça önemli ve etkili olduğuna dikkat çekerek etkinliği düzenleyen Kütahya Kadın Platformu Derneğine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından şenliğin açılış kurdelesi kesilerek açılış yapıldı. 10 bin metrekare alanda açılan Kütahya Eğitim Kültür ve Sanat Şenliğinde gıda, giyim, sanatsal ürünler, yöresel ürünler ve eğitim alanındaki çalışmalar sergileniyor.

Şenliğin 1-5 Mayıs tarihleri arasında açık kalacağı ve bu sürede çeşitli etkinliklerin düzenleneceği bildirildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Eğitim Kültür ve Sanat Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement