Kutlu'dan Özgürlük Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kutlu'dan Özgürlük Açıklaması

Kutlu\'dan Özgürlük Açıklaması

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Muzaffer Kutlu, yerel seçim çalışmalarını değerlendirdi.

14.02.2014 15:09

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Muzaffer Kutlu, yerel seçim çalışmalarını değerlendirdi. Kutlu, "Halkımızdan hiç kimsenin yaşam tarzına karışmayacağımız konusunda bizlere güvenmelerini istiyoruz" dedi.

Yerel seçimlere 45 gün kala, önümüzde ki 5 yılda Çanakkale'nin kaderinin belirleyecek olan önemli bir sürecin içinde olunduğunu hatırlatan Kutlu, bu dönemde yerel yönetime talip siyasi partilerin adaylarının birbiriyle yarışma, vaatlerde bulunma, karşı tarafın eksik ve yanlışlarını bulmaya çalışmasının doğal bir süreç olduğunu söyledi. AK Parti olarak kavgasız huzurlu bir şekilde seçim sürecinin yaşanmasını arzuladığını da belirten Kutlu, "Ancak bazı konularda açıklama yapma gereği hissediyoruz. Çünkü CHP bu seçimde de bizleri şaşırtmadı. Mevcut yerel yönetimin seçim propagandası çerçevesinde cadde ve sokaklara astığı afişlerde, "Bu kentte Özgürüm" sloganının altında halkımıza verilen mesaj açık ve nettir. Bunu her seçim döneminde kullandıkları gibi şimdi de kullanmaya devam ediyorlar. Değerli halkımızdan ricamız bu ucuz siyaset oyunlarına alet olmamalarıdır. Çünkü bizler bu güne kadar hiç kimsenin kıyafetine yaşam tarzına ve ne içtiğine karışmadık bundan sonra da karışmayacağız" dedi.

Bunun örneklerinin, AK Partili belediyelerde mevcut olduğunu da söyleyen Kutlu, "AK Parti'nin alkol alınmasında da bir yasağı yoktur. Alkol satışları ve reklamlarına getirdiğimiz yeni düzenlemelerin tüm dünyada da örnekleri vardır. Bu düzenlemeler yıllardır en modern ve Müslüman olmayan ülkelerde uygulanmaktadır. Bu düzenlemelerin bizim iktidarımız döneminde yapılmasının nedeni dinimizce haram kılındığı için değil, önce insan sağlığını düşündüğümüz içindir. Hatta bu konuda dünya da alkol ve uyuşturucu kullanımında alınan önlem ve bilinçlendirme çalışmalarına baktığımızda geride kaldığımızı bile söylemek mümkündür. Bu nedenle de en başta halkımızdan hiç kimsenin yaşam tarzına karışmayacağımız konusunda bizlere güvenmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Çanakkale'de belediye hizmetlerinden herkesin eşit şekilde faydalanamadığını da öne süren Kutlu, "Onların özgürlük anlayışının içeriğinde neler var bilmiyoruz. Öncelikle şu sorularımıza cevap versinler. Bu yerel yönetim, Çanakkale'de yaşayan vatandaşlarına hangi konularda özgürlük sağladı? Madem bu kentte herkes özgür peki herkes eşit mi? Belediyenin hizmetlerinden herkes eşit şekilde faydalanabiliyor mu eğer değilse kimler nelerden muaf tutulabiliyor? Onun için kuru kuru slogan atmaya gerek yok. Halkımıza yaptıklarınızı anlatın. Yapamadıklarınızın hesabını verin. Unutulmamalıdır ki halkımızın refahı ve mutluluğu öncelikle ekonomik anlamda kalkınmayla başlar. Çanakkale bu atılımı AK Parti ile yapacak" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutlu'dan Özgürlük Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement