Lösemili Çocuklara İftar Yemeği Verildi - Son Dakika
Yerel

Lösemili Çocuklara İftar Yemeği Verildi

Lösemili Çocuklara İftar Yemeği Verildi

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) tarafından hasta ve hasta yakınlarına iftar yemeği verildi.

18.07.2014 22:19

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) tarafından hasta ve hasta yakınlarına iftar yemeği verildi.

Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine DSİ 7. Bölge Müdür Yardımcısı Murat Us, LÖSAM Derneği Samsun Şube Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, LÖSAM Derneği kurucularından Kenan Öztürk, lösemili hastalar ve hasta yakınları katıldı.

İftar yemeğinde konuşma yapan LÖSAM Derneği kurucularından Kenan Öztürk, düzenlenen iftar yemeğinde DSİ 7. Bölge Müdürlüğü'ne katkılarından dolayı teşekkür ederek, derneğin gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler konusunda bilgi verdi.

Lösemi teşhisi konulduktan itibaren hastaların büyük bir yükün altında girdiğini söyleyen LÖSAM Derneği Samsun Şube Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, "Gerek duygusal, gerek maddi, gerek zaman olarak bunlara yol göstermek, ümit vermek sıkıştıkları yerlerde yardım etmek ihtiyaçlarını karşılamak elbette benim için çok önemliydi. Bu önemli faaliyeti hem yönetim kurulundakiler, hem derneğin diğer çalışanları, hem de bize destek verenler bir arada çalışarak bugünlere kadar geldik. Bu faaliyetleri yaparken paylaşım son derece önemli, insanların başına hayatta her bir şey gelebiliyor bugün sağlamsak yarın muhtaç olmayacağız anlamına gelmiyor. Bugün yardıma muhtaç olan ailelerimize yardım edenlere diyoruz ki, Allah da onlara ileride muhtaç olduğunda ellerinden tutacak birilerine mutlaka var edecektir diyorum. Hastalarımıza bu iftarlarını kutluyorum, onların annelerin babalarına ve kendilerine sağlık diliyorum. Bundan sonra da bu faaliyetlerimize devam edeceğiz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lösemili Çocuklara İftar Yemeği Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement