Mafsad'ın Photoshop Kursu Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Mafsad'ın Photoshop Kursu Sona Erdi

Mafsad\'ın Photoshop Kursu Sona Erdi

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından gerçekleştirilen ve yaklaşık 20 kişinin katıldığı photoshop kursu sona erdi.
MAFSAD'ın yeni dernek merkezinde oluşturulan SODES Fehmi Kolçak Fotoğraf Atölyesinde verilen kursun...

26.11.2013 16:03

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından gerçekleştirilen ve yaklaşık 20 kişinin katıldığı photoshop kursu sona erdi.

MAFSAD'ın yeni dernek merkezinde oluşturulan SODES Fehmi Kolçak Fotoğraf Atölyesinde verilen kursun eğitmenliğini 'Engin Fırat Fikir Sanat' grafik reklam ve prodüksiyon firmasının sahibi Engin Fırat yaptı. Başarılı bir kursu geride bıraktıklarını belirten Engin Fırat, kursiyerlerin çok istekli olduğunu, bu sebeple dersleri bir hafta uzatmak durumunda kaldığını belirtti.

MAFSAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurs Koordinatörü Yılmaz Konuk, Malatya'da photoshop konusunda ciddi bir talebin olduğunu, bu talebe bir nebze de olsa yanıt vermeye çalıştıklarını ve photoshop konusunda Malatya'nın iyilerinden biri olan Engin Fırat ile bu eğitimleri sürdürmeye çalıştıklarını ifade etti.

Photoshop kursuna katılan kursiyerlerden Haldun Erişmiş, kursun, beklentilerinin üzerinde geçtiğini, hocanın gerek anlatım tarzı ve gerekse kullandığı yöntem tekniklerle bu dersin hakkını verdiğini belirtti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mafsad'ın Photoshop Kursu Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement