Malatya'da Judo Türkiye Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Malatya'da Judo Türkiye Şampiyonası

Malatya\'da Judo Türkiye Şampiyonası

teknik toplantı yapıldı.

13.04.2012 12:54

Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası için

teknik toplantı yapıldı.

Judo Federasyonu'nun 2012 yılı faaliyet programında yer alan, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 13-15 Nisan 2012 tarihlerinde Malatya Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak. Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na, İstanbul, İzmir, Ankara illeri her siklette en fazla 4 sporcu, diğer iller ise her siklette en fazla 3 sporcu ile katılım olacağı kaydedildi.

Toplantıya Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, Judo Federasyonu Genel Sekreteri Orhan Atasoy, Judo Federasyonu yetkilileri ve antrenörler katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan İl Müdürü

Fındıklı, "Değerli arkadaşlar hepiniz kayısı diyarına hoş geldiniz. Judo Federasyon Başkanımız Sayın Fatih Uysal 'a genel sekreterimiz ve diğer Teknik Kurul nezlinde teşekkürler ediyorum. Sizleri burada görmekten ağırlamaktan çok mutluyuz. Oluşabilecek bütün sorunlarda hizmetinizdeyiz. Sonuçlar ne olursa olsun Türk Judosu kazansın, başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra konuşan

Judo Federasyonu Genel Sekreteri Orhan Atasoy, "Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına katılımın fazla olmasından dolayı Federasyon olarak mutluyuz. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bu sıcak ağırlamalarından ve gerekli hassasiyeti göstermelerinden dolayı Sayın İl Müdürümüz Sadi Fındıklı'ya hepinizin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Hepinize bu şampiyonada başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Şampiyona kuralları ve teknik konular hakkında slayt gösterisi eşliğinde anlatılarak kurallar çekildi ve teknik toplantı sona erdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'da Judo Türkiye Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement