Manisa Belediye Başkan Yardımcılarından İki Açılış - Son Dakika
Yerel

Manisa Belediye Başkan Yardımcılarından İki Açılış

Manisa Belediye Başkan Yardımcılarından İki Açılış

Manisa Belediyesi Aralık ayı etkinlikleri kapsamında Kültür Sitesi Fuaye ve Belediye Meclis Salonu Fuayesi’nde iki ayrı sergi açılışı gerçekleştirildi.

23.12.2013 22:24

Manisa Belediyesi Aralık ayı etkinlikleri kapsamında Kültür Sitesi Fuaye ve Belediye Meclis Salonu Fuayesi'nde iki ayrı sergi açılışı gerçekleştirildi. Kültür Sitesi Fuayesi'nde Kadın Kooperatifi'nin 25 paydaşıyla birlikte hayata geçirdiği Dünya Kooperatifçilik Haftası el işi sergisinin açılışına Manisa Belediye Başkan Yardımcıları Türkan Taş Köroğlu ve Taner İçöz, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Kadın Koop Başkanı Nilgün Beşirik ve kooperatif ortakları katıldı. Kurdele kesiminin ardından Başkan Yardımcıları Köroğlu ve İçöz, diğer protokol üyeleriyle birlikte sergiyi gezdiler.

RESİM SERGİSİNİ DE AÇTILAR

Belediye Başkan Yardımcıları Köroğlu ve İçöz, sanatçı Nail Türkel tarafından oluşturulan tablo ve doğal taş sergisinin açılışını gerçekleştirdiler. 61 tablo ve 135 doğal taştan oluşan sergiyi gezen Başkan yardımcıları sanatçı Türkel'den bilgi aldılar. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Belediye Başkan Yardımcılarından İki Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement