Manisasporlu Futbolcu Gökay, Öğrencilerin Sorularını Cevapladı - Son Dakika
Yerel

Manisasporlu Futbolcu Gökay, Öğrencilerin Sorularını Cevapladı

Manisasporlu Futbolcu Gökay, Öğrencilerin Sorularını Cevapladı

Manisasporlu futbolcu Gökay Iravul, Manisa Belediyesince düzenlenen "Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri" seminerinde, öğrencilerle bir araya geldi.

25.02.2014 18:22

Manisasporlu futbolcu Gökay Iravul, Manisa Belediyesince düzenlenen "Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri" seminerinde, öğrencilerle bir araya geldi.

Gökay İravul, seminerdeki konuşmasında, profesyonel futbolcu olmadan önce meslek seçiminde zorlandığını belirtti.

Futbolcu olma hayali kurarken ailesinin veteriner olmasını istediğini ve bu konuda kendisini yönlendirdiğini anlatan İravul, şunları söyledi:

"Ben ise kendi hayallerimin peşinden koştum. Profesyonel spor yapan biri olarak, doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Kendi istediğiniz mesleği yapmak çok önemli. İşini seven birisi olarak, başarılı olabileceğine inandığım bir takımda oynamak da çok güzel bir duygu. Sahip olmak istediğiniz meslek için çalışınız. Ben bunu yaptım ve çok mutluyum."

İravul, pişmanlıklarından birisinin üniversite sınavına girmeden önce sınava yeteri kadar çalışmamak olduğunu dile getirerek, "Beden eğitimi öğretmenliğine girebilecek kadar bir puan aldım ama daha iyi puanlarla daha farklı bölümleri tercih edebilirdim" dedi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisasporlu Futbolcu Gökay, Öğrencilerin Sorularını Cevapladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement