Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Genel Kurul Tartışması - Son Dakika
Yerel

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Genel Kurul Tartışması

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası\'nda Genel Kurul Tartışması

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız'ın 4 Ocak Cumartesi günü yapılan Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda üyelere ve basına bilgi verilmediği iddia edildi.

06.01.2014 16:16

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız'ın 4 Ocak Cumartesi günü yapılan Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda üyelere ve basına bilgi verilmediği iddia edildi.

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız, 4 Ocak Cumartesi günü yapılan genel kurulda odada yeterli üye sayısı sağlanamadığı için genel kurul yapmadıklarını söyledi. Ayyıldız, "Bizim genel kurulu yapabilmemiz için 1801 kişinin gelmesi lazım, bu da esnafımıza külfet getirir, masrafa girmesinler diye, esnaf odasının seçimi hep ikinci genel kurulda yapılır.Bu hep böyle olur. Bizde ikincisinde, yani 11 Aralık Cumartesi günü genel kurulumuzu yapıp, seçimimizi gerçekleştireceğiz" dedi. İkinci genel kurula ise 100 kişi de gelse, seçim yapılır, onda bir sayı sınırlaması olmaz diyen Ayyıldız, biz esnafımızın cebini düşünmek zorundayız" dedi.

Yönetim kurulu üyelerinin de 4 Ocak tarihinde yapılan ilk genel kuruldan haberleri olmadığı iddialarına da yanıt veren oda başkanı Ayyıldız; "ben yönetimime de, üyelerime de hepsine minnettarım. Kendileri o gün beni aradılar ve bu açıklamayı yapma görevini bana verdiler, ben de herkesin önünde söylüyorum,bir yerde bir disiplin vardır, kural vardır, ben o yüzden hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Oda Başkanlığına aday olacağı konuşulan Çıldır Mahallesi Muhtarı Şeref Eren ve işletmeci Hüseyin Deryal ile ilgili de açıklamalarda bulunan Ayyıldız, odaya üye olan her esnaf başkanlık için aday olabilir, seçim günü gelir, listesini verir, adaylığı o anda başlar,bu herkesin hakkı" dedi.

Öte yandan Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunun ikincisi 11 Ocak Cumartesi saat 10: 00'da yapılacak olan Paşa Beach Otel'de yapılacak. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Genel Kurul Tartışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement