Marmaris'te Yerel Seçim Çalışmaları Hız Kazandı - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te Yerel Seçim Çalışmaları Hız Kazandı

Marmaris\'te Yerel Seçim Çalışmaları Hız Kazandı

Demokrat Parti Marmaris İlçe Yönetimi ve Partinin Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan, basınla tanışma kahvaltısı düzenledi.

12.10.2013 14:50

Demokrat Parti Marmaris İlçe Yönetimi ve Partinin Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan, basınla tanışma kahvaltısı düzenledi.

Demokrat Parti Marmaris İlçe Başkanı Mustafa Tüzün, İlçe kongresinde oluşturulan yeni yönetimin görev dağılımı hakkında bilgi verdi.Tüzün, ilçe başkanı olarak seviyeli siyaset yapma sözü verdi. Demokrat Parti'nin Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan da, meşakatli ve uzun bir yola çıktıklarını belirtti. Marmaris'in hizmete aç olduğunu belirten Karacan, ilçeyi hak ettiği yere ulaştırmak için çalışacaklarını kaydetti.Partililer daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Demokrat Parti'ye üye katılımının devam edip etmeyeceği soruldu.Tüzün, daha önce Demokrat Parti'den ayrılan kişilerin geri dönüşlerinin devam ettiğini söyledi..Mustafa Karacan, projelerine de sivil toplum örgütleriyle yapacakları görüşmeler sonrasında şekil vereceklerini açıkladı. Karacan, adaylığını erken açıklamasının avantaj mı yoksa dezavantaj mı olacağı yönündeki soruya ise, "Erken kalkan, çok yol alır" atasözüyle karşılık verdi. Karacan, "Avantaj mı dezavantaj mı getireceğini göstereceğimiz performans belirleyecek. Bu konuda kendimize güveniyoruz. Partimiz dingin ve samimi ortama sahip olduğu için diğer partilere göre bir adım önde olduğumuzu düşünüyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'te Yerel Seçim Çalışmaları Hız Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement