Meclis Üyelerine Teşekkür Yemeği - Son Dakika
Yerel

Meclis Üyelerine Teşekkür Yemeği

Meclis Üyelerine Teşekkür Yemeği

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine az bir süre kala Meclis üyelerine teşekkür yemeği verdi.

03.03.2014 16:16

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine az bir süre kala Meclis üyelerine teşekkür yemeği verdi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine az bir süre kala 2009-2014 dönem Meclis üyelerine teşekkür yemeği verdi. Düzenlenen yemeğe Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Murat Atım ile meclis üyeleri katıldı.

Yemek sonrasında ilk sözü alan Sultangazi Belediye Meclis Başkanı Av. Abdullah Güler, 5 yıl içerisinde ilçenin ihtiyaç duyduğu çalışmaların yapılması için bin 270 karar çıkartıldığını söyledi. Sultangazi Belediyesi Kurucu Meclis'i olarak tüm çalışmalarda ilçenin ihtiyaçlarının ön planda tutulduğunu belirterek şunları söyledi:

"Sultangazi Belediye Başkanımız sayın Cahit Altunay, çalışmalarımızda bize yol gösterici oldu. İktidar ve muhalefet meclis üyeleri olarak uyum içerisinde çalıştık. Sultangazimize en iyi nasıl hizmet götürürüz? mücadelesini verdik. Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalıştık. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde hizmet bayrağını teslim alacak olan meclis üyelerine ise şimdiden başarılar diliyorum. "

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise yaptığı konuşmada Meclis üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Sultangazi Belediye Kurucu Meclisi olarak büyük görevler üstlenildiğini ifade eden Başkan Altunay, " Sultangazi; vizyon projeler, altyapı çalışmaları, çevre, temizlik, eğitim, sağlık hizmetleri ile sosyal ve kültürel etkinlikleriyle yıldızı parlayan ilçe oldu. Sultangazimizin geleceğini dikkate alarak projelendirdiğimiz onlarca yatırım, Sultangazimizin aydınlık yarınlarının temel taşlarını oluşturdu" diye konuştu.

Sultangazi Belediye Meclisi'nin uyum içerisinde çalıştığını kaydeden Başkan Altunay, "Tüm bu çalışmalarda sizin alın teriniz ve emeğiniz var. Sultangazi halkı adına hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Meclis üyeleri ise dilek ve temennilerini sundu. Başkan Altunay daha sonra Meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti. Sultangazi Belediye Meclisi adına ise Meclis Başkanı Av.Abdullah Güler tarafından Başkan Altunay'a teşekkür plaketi verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meclis Üyelerine Teşekkür Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement