Medical Park'ta Tedavi Protokolü - Son Dakika
Yerel

Medical Park'ta Tedavi Protokolü

Medical Park\'ta Tedavi Protokolü

Medical Park Özel Tokat Hastanesi ile Turhal Ticaret ve Sanayi Odası arasında tedavi protokolü imzalandı.
Medical Park Özel Tokat Hastanesi Genel Müdürü Dr.

19.11.2013 14:24

Medical Park Özel Tokat Hastanesi ile Turhal Ticaret ve Sanayi Odası arasında tedavi protokolü imzalandı.

Medical Park Özel Tokat Hastanesi Genel Müdürü Dr. Dursun Bulut, böyle bir anlaşmayı Turhal Ticaret ve Sanayi Odası ile yapmaktan mutlu olduklarını kaydetti. Turhal Ticaret Sanayi Odası üyelerinin bölgede önemli bir yeri ve konumu olduğunu ifade eden Bulut, "Ciddi indirimler ve kaliteli hizmetle oda üyelerine hizmet vermekten mutluluk duyacağız" dedi.

Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Alper Saygılı ise Ticaret ve Sanayi Odası olarak oda üyeleri ve 1. derece yakınlarının faydalanacağı hayırlı bir sözleşmeye imza atacaklarını belirterek, "Medical Park Hastaneler grubunun bir şubesinin de ilimizde olması bölgemiz ve bizler için büyük bir şans. Çok önemli hekimler burada, teknik donanım da çok çok iyi. Oda personeli Medical Park'ta yüzde 15 oranında indirimlerden faydalanabilecekler. Sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından Medical Park Özel Tokat Hastanesi ile Turhal Ticaret ve Sanayi Odası arasında tedavi protokolü imzalandı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medical Park'ta Tedavi Protokolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement