Mekke'nin Fethi Programına Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Mekke'nin Fethi Programına Büyük İlgi

Mekke\'nin Fethi Programına Büyük İlgi

Anadolu Gençlik Derneği Akçakoca Şubesi tarafından düzenlenen "Mekke'nin Fethi Programı" büyük ilgi gördü.

02.01.2014 14:54

Anadolu Gençlik Derneği Akçakoca Şubesi tarafından düzenlenen " Mekke'nin Fethi Programı" büyük ilgi gördü.

Akçakoca Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen Mekke'nin Fethi programına Saadet Partisi İl ikinci Başkanı Murat Aşık, İlçe Başkanı Mensur Tokgöz, Belediye Başkan Adayı Özkan Atıcı ve Akçakoca halkı çok büyük İlgi gösterdi.

İstiklal Marşı'nın ardından Program Akçakoca Din görevlisi Veysel Mat tarafından Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Daha sonra Anadolu Gençlik Derneği'nin tanıtım filmi izletildi. Sinevizyon gösterisinin ardından Akçakoca Anadolu Gençlik Derneği Akçakoca Temsilcisi Hüseyin Denizgez faaliyetleri hakkında izleyenlere bilgiler verdi.

Denizgez, katılanlara programlarına katıldıklarından dolayı teşekkür etti ve "Yaptığımız çalışmalar evrene, çevreye insanlara ve kendine karşı sorumluluklarının farkında, tarihine,çağına ve yarınlara duyarlı bir gençlik profili oluşturmanın çabasıdır. Dernek olarak öteden beri bilgili, inançlı ve çalışkan nesil yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Komşumuz açken tok yatmayı kendimiz için utanç vesilesi sayıyoruz. Bu program aynı zamanda batılılaşma sürecinin getirmiş olduğu kokuşmuş değerlere bir cevaptır"diyerek sözlerine son verdi.

Program Minik Semazenlerin gösterisi ile devam etti, bu gösteri gelenlerin büyük beğenisini kazandı ve alkış aldı. Daha sonra Halil İbrahim İşlek ve Cemil Topkara İlahiler okundu, Emre Acardan Şiir dinletisi ile Anadolu Gençlik Derneği Mehteran takımı gösteri yaptı. Türkiye Kur'an okuma birincisi Cemil Topkara dinleyicilere Kur'an tilaveti sundu. Programın son bölümünde Bekir Yaman tarafından konuklara Mekke'nin fethi ve İslam konusunda yapılacak ve yapılması gerekenler hakkında konferans verdi. Gece yapılan dua ile sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mekke'nin Fethi Programına Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement