Mezitli Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Mezitli Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı

Mezitli Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı

Mezitli Belediye Meclisi, Su Parkında bu yaz engellilerden ücret alınmamasına karar verirken, giriş ücretini de 10 lira olarak belirledi.

06.05.2014 09:44  Güncelleme: 09:42

Mezitli Belediye Meclisi, Su Parkı'nda bu yaz engellilerden ücret alınmamasına karar verirken, giriş ücretini de 10 lira olarak belirledi.

Mezitli Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı olağan toplantısının 1. birleşimi Belediye Başkanı Neşet Tarhan başkanlığında Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıda, Mezitli Belediyesi 2013 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı, Mezitli Belediyesi'nde tam zamanlı sözleşmeli olarak çalıştırılacak personele 2014 yılında ödenecek ücretin belirlenmesi ve Tepeköy'deki belediyeye ait araç baskül ücretinin belirlenmesi ile ilgili tekliflerin Plan ve Bütçe Komisyonu'na havalesine karar verildi.

Birliklere üye seçiminin de gerçekleştirildiği toplantıda, Tarihi Kentler Birliği'ne Ramazan Tokel, Çukurova Belediyeler Birliği'ne Ahmet Serkan Tuncer, Ferdi Koç, Savaş Başak Bülbül ve Mehmet Ali Aktaş, Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği'ne de Mümtaz Uysal, Ümran Temur ve Şenol Çavuş seçildi.

Meclis üyeleri ayrıca, Nisan ayı meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu'na gönderilen Mezitli Belediye Su Parkı'nın 2014 yılında belediye tarafından işletilmesi halinde, giriş ücretinin KDV dahil 10 lira olmasına, engelli vatandaşlardan ise ücret alınmamasına karar verdiler.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde konuşan Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, "Hepimiz Mezitli'ye hizmet etmek amacıyla seçildik. Alacağımız her karar Mezitli'nin güzelleşmesi ve gelişmesi için olacak. Bu bağlamda hepimize çok iş düşüyor. Mezitli'yi örnek bir ilçe haline getirmek için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Mezitli Belediye Meclis Üyesi Ahmet Polat'ın, dere ıslahları hakkında yaptığı sunumda, Mezitli Deresi içinde çalışma yapılmasının kentin vizyonunu değiştirebileceğini söylemesi üzerine de Başkan Tarhan, Mezitli Deresi'nde belediye ekiplerinin çalıştığını ve dere üzerinde bulunan köprülerin bakım, onarım, boyama ve peyzaj çalışmasıyla ayrı bir hava aldığını belirterek, tüm meclis üyelerini yapılan çalışmaları yerinde görmeye davet etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement