MHP Eskişehir İl Kadın Kolları Görev Bölümü Yaptı - Son Dakika
Yerel

MHP Eskişehir İl Kadın Kolları Görev Bölümü Yaptı

MHP Eskişehir İl Kadın Kolları Görev Bölümü Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Kadın Kolları, MHP İl Başkanı Oğuz Sever’in öncülüğünde toplanarak görev bölümü yaptı.

23.09.2015 13:02

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Kadın Kolları, MHP İl Başkanı Oğuz Sever'in öncülüğünde toplanarak görev bölümü yaptı.

MHP il binasında gerçekleşen toplantıda Başkan Kadriye Alkan olurken, yardımcıları ise Çiğdem Ak ve Sevcan Yeşildağ olarak belirlendi. Diğer isimler ise şöyle sıralandı:

"Teşkilat İşleri Sorumlusu Başkan Yardımcısı Özgül Hızlan, Teşkilat İşleri Başkan Yardımcısı Neşe Polat, Hukuk İşleri Sorumlusu Başkan Yardımcısı Hilal Çoban, Eğitim İşleri Sorumlusu Başkan Yardıcısı Zuhal Korkut, Sekreter Ayşegül Kazım, Muhasip Emine Kurt, İdari İşler Sorumlusu Başkan Yardımcısı Semra Caner, Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Yasemin Becergen, Esnaf ve Odalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sevim Topcu, Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Elvin Gazioğlu ve Sağlık İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mürvet Üren Işık."

"KADINLARIN GÖREV BÖLÜMÜNÜ KENDİ İSTEKLERİNE GÖRE BELİRLEDİK"

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Kadriye Alkan, görev bölümü ile ilgili yaptığı açıklamada, "Eskişehirli MHP'li kadınların görev bölümünü kendi isteklerine göre belirledik. Seçim çalışmalarına bayramdan sonra sahaya inerek başlayacağız. Şehir merkezinde ve mahallelerinde ev ev dolaşarak MHP'nin projelerini Eskişehirlilere açıklayacağız" dedi.

Eskişehir MHP İl Başkanı Oğuz Sever de, şunları söyledi:

"Eskişehir'de partilerde kadın ilçe başkanı yok. Eskişehir'de partilerde kadın ilçe başkanı olmasını isterim. Kadınlar her eve girerek partilerinin programlarını bire bir açıklarlar. MHP'de kadın sayımız gün geçtikçe artmaktadır." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Eskişehir İl Kadın Kolları Görev Bölümü Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement