MHP ve Has Parti'den Müftü Gökce'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP ve Has Parti'den Müftü Gökce'ye Ziyaret

MHP ve Has Parti\'den Müftü Gökce\'ye Ziyaret

MHP ve HAS Parti Adana İl Teşkilatları Müftü Arif Gökce'yi ziyaret etti.

09.02.2012 13:19

MHP ve HAS Parti Adana İl Teşkilatları Müftü Arif Gökce'yi ziyaret etti.

MHP Adana İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler ve beraberindekiler Müftüsü Arif Gökce'yi makamında ziyaret etti. "Hayırlı olsun" dileklerini ileten Üçkardeşler, "Şehrimize yeni atanan müftümüzü ziyarete geldik. MHP olarak, kendisine hoş geldin diyor, her zaman bize düşen konularda üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz" dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Müftü Arif Gökce, "Sayın İl Başkanı ve arkadaşlarının ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bundan dolayı kardeşlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HAS Parti Adana İl Teşkilatı da, müftü Gökce'yi ziyaret etti. Müftülük makamında gerçekleşen ziyarete HAS Parti Adana İl Başkanı İl Başkanı Sıtkı Cengil ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette konuşan Cengil, Müftü Gökce'ye yeni görevinde başarılar diledi. Müftü Gökce de heyetin ziyaretleri için şükran duygularını ifade etti ve müftülük olarak hizmetlerinde toplumun her kesimiyle iş birliği içerisinde hareket etmeye çalışacağını belirtti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP ve Has Parti'den Müftü Gökce'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement