Milletvekili Aday Adayı İsmail Ustaoğlu Cumayeri'nde - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Aday Adayı İsmail Ustaoğlu Cumayeri'nde

Milletvekili Aday Adayı İsmail Ustaoğlu Cumayeri\'nde

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı İsmail Ustaoğlu, Düzce’yi Ankara’yla Ankara’yı Düzce ile kucaklaştıracak.

21.02.2015 11:25

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı İsmail Ustaoğlu, Düzce'yi Ankara'yla Ankara'yı Düzce ile kucaklaştıracak.

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı İsmail Ustaoğlu Cumayeri'nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ustaoğlu,ilk olarak Cumayeri esnaflarını gezdi ve hayırlı kazançlar diledi. Sonrasında ise köy ve mahalle muhtarları çeşitli sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir araya gelerek kendisi hakkında bilgiler verdi ve destek istedi.

Ustaoğlu, burada yaptığı konuşmada AK Parti hükümetlerinin ülkemizde çok değerli hizmetler yaptığını bundan sonrası için 2023 vizyonu içerisinde yapılacak yeni anayasa ve diğer önemli icraatlar olduğundan bahsetti. Yaptığı her konuşmada milli irade vurgusu yapan Ustaoğlu "Milletle kucaklaşmanın ne olduğunu biliyorum, yıllarca ülkemizin çeşitli yerlerinde Kaymakamlıklar yaptım. Bu süre zarfında da muhtarlarla hep iç içe oldum. Kendime görev arkadaşı olarak onları gördüm" dedi.

Ustaoğlu, fırsat verilirse bürokrasi tecrübelerini ve çevresini kullanarak Düzce'yi Ankara'yla Ankara'yı da Düzce'yle kucaklaştırmak istediğini söyledi.

İsmail Ustaoğlu, sonrasında ise Recep Tuna'yı makamında ziyaret ederek sohbet etti. Sonrasında ise AK Parti teşkilatını ziyaret ederek kendisi için destek istedi ve ilçenin genel durumu hakkında söyleşi yaparak ziyaretini tamamladı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Aday Adayı İsmail Ustaoğlu Cumayeri'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement