Milletvekili Şerbetçioğlu, Samsunlulara İftar Konuğu Oldu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Şerbetçioğlu, Samsunlulara İftar Konuğu Oldu

Milletvekili Şerbetçioğlu, Samsunlulara İftar Konuğu Oldu

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Samsun Dernekleri Federasyonunun (SAMDEF) düzenlediği iftara katıldı.

28.07.2013 16:57

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Samsun Dernekleri Federasyonunun (SAMDEF) düzenlediği iftara katıldı.

Şerbetçioğlu, Elit Park'taki iftarda yaptığı konuşmada, ramazan ayı boyunca sokak iftarları ve dernek iftarlarına katılarak vatandaşla birlikte olduklarını söyledi.

Ramazanda sevgi, bereket, dostluk, hoşgörü ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı belirten Şerbetçioğlu, şöyle konuştu:

"Ramazan ayında toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerine şahit oluyoruz. Dirlik, düzen ve huzuru hissettiğimiz bu ayın hem Türk milletine hem de tüm dünyaya hayırlı olmasını diliyorum. Ramazan ayında lüks iftarlara katılmıyor, sizlerle birlikte oluyoruz. Ülkemizde bu birlik ve beraberlik ortamı devam ederken komşu ülkelerimiz ateş çemberinde. Onlar için de dua edip bir an önce huzura kavuşmalarını diliyoruz."

SAMDEF Başkanı Erol Beker ise Samsunlular olarak birlik ve beraberliklerini pekiştirmek için ramazan ayında bir araya geldiklerini anlattı.

Maddi ve manevi her türlü desteğin sağlanması, sevgi bağlarının güçlendirilmesini amaçladıklarına dikkati çeken Beker, "Bursa değişik bölgelerden göç alan bir ilimiz. Bursa ülkemizin tüm zenginlikleri ve değerlerini bünyesinde barındırıyor" diye konuştu.

Organizasyona, federasyona bağlı dernek başkanları da katıldı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Şerbetçioğlu, Samsunlulara İftar Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement