Milli Sporcudan Sultanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milli Sporcudan Sultanoğlu'na Ziyaret

Milli Sporcudan Sultanoğlu\'na Ziyaret

Konya’da düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Tekvando Müsabakaları’nda, 55 kiloda Türkiye 2’ncisi olarak milli takıma seçilen TOKİ Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu ziyaret etti.

16.11.2016 12:08

Konya'da düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Tekvando Müsabakaları'nda, 55 kiloda Türkiye 2'ncisi olarak milli takıma seçilen TOKİ Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarete, TOKİ Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Baştuğ, Elif Şimşek'in antrenörleri Ali Can ve İbrahim Kafalı katıldı. Elif Şimşek'i tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu, öğrencilerin eğitim hayatında derslerinin yanında sosyal ve sportif faaliyetlerde elde ettiği başarıların yaşamlarında önemli bir yer teşkil ettiğini ifade etti. Başarılı öğrencinin elde etmiş olduğu dereceyle milli takıma seçilmesinin önemini belirten Sultanoğlu, "Elif'in milli sporcu olarak seçilmesi hem bizler, hem de ilimiz için gurur kaynağı olmuştur. Önemli olan başarıyı elde etmenin yanında bu başarıyı sürdürebilmektir. Bunun için de öğrencimizin bundan sonraki hedefi bu başarısının üstüne daha büyüklerini koyabilmesidir. Bunun için Elif'in disiplinli bir şekilde çalışmalarına devam etmesi gerekir. Öğrencimizi yetiştirip, bu başarıda katkısı olan ve emeği geçen idarecilerine, öğretmenlerine, ailesine ve antrenörlerine çok teşekkür ediyorum. Öğrencimizin yolu da bahtı da açık olsun" diye konuştu. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Sporcudan Sultanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement