Minikler Mavi Kapak Kampanyasına Destek Verdi - Son Dakika
Yerel

Minikler Mavi Kapak Kampanyasına Destek Verdi

Minikler Mavi Kapak Kampanyasına Destek Verdi

Mehmet Topsakal İlköğretim Okulu okul öncesi sınıfı öğrencileri, topladıkları mavi kapakları Kent Konseyi'ne teslim etti.

04.06.2013 13:47  Güncelleme: 13:54

Mehmet Topsakal İlköğretim Okulu okul öncesi sınıfı öğrencileri, Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Engelliler Merkezi tarafından yürütülen, "Bir Kapak Bin Özgürlük" projesi kapsamında topladıkları mavi kapakları Kent Konseyi'ne teslim etti.

Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz, "Engelli üyelerimizin sosyal hayata katılımları noktasında ihtiyaçları olan akülü tekerlekli sandalye alımı için kampanyaya göstermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Öğretmen Tuba Atan ise yaptığı konuşmasında, çocukların toplumsal duyarlılığının geliştirilmesinde bu kampanyanın önemli bir rol oynadığını, "İyilik etmenin, yardımlaşmanın, farkında olmanın güzelliklerini çocuklarımızla birlikte bu kampanyaya destek olarak dolu dolu yaşadık" ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Demirhan da, "Görülen şudur ki harcanan emekler boşa gitmiyor. Her kapak bir engelli için hayat buluyor" dedi.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Akyıldız, kampanya kapsamında Malatya'nın çeşitli noktalarından destek geldiğini ve bu duyarlılığın çığ gibi büyüdüğünü ifade ederek, kampanyaya destek olan herkese teşekkür etti.

Mehmet Topsakal İlköğretim Okul Müdürü Faik Atabay ise, kampanyanın engelliler için öneminden bahsederek, "Minik ellerin topladığı mavi kapakların bir akülü araca dönüşmesi öğrencilerim ve benim için tarif edilmez bir mutluluktur" dedi.

Programın sonunda anaokulu öğrencileri topladıkları kapakları engelliler merkezine teslim ederken, Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz tarafından miniklere boyama kitapları ve boya kalemleri hediye edildi.

Kent Konseyi Engelliler Merkezi'nde düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Demirhan, Mehmet Topsakal İlköğretim Okulu Müdürü Faik Atabay, Sınıf Öğretmeni Tuba Atan, Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz, anaokulu öğrencileri, öğretmenleri, engelli üyeler ve aileleri katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minikler Mavi Kapak Kampanyasına Destek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement