Miraç Kandili - Son Dakika
Yerel

Miraç Kandili

Miraç Kandili

AK Parti Adana Milletvekili Gürkan, AK Parti Çukurova ilçe BaşkanıÇırak ve TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Köse mesaj yayımladı.

05.06.2013 12:45

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Ramazan Çırak ve Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Deniz Köse, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gürkan, mesajında, Miraç Kandili'nin birlik ve beraberliğe, barış ve huzura vesile olması dileğinde bulunarak, her zaman dünya barışını sağlayacak sevgi tohumlarının ekilmesi için çalışılması gerektiğini belirtti.

Bu gecenin kalpleri ve gönülleri aydınlatması temennisinde bulunanan Gürkan, "Bu gecenin ülkemize hayırlar getirmesini, İslam aleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın huzur ve hidayetine, toplumsal bağların güçlenmesine, barış ve kardeşliğin gelişmesine vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Çırak da mübarek gün ve gecelerin derin anlamlarının idrak edilmesi gerektiğini bildirerek, Miraç Kandili'nin ülkeye hayır getirmesini, İslam aleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını dilediğini kayedetti.

Köse ise tüm İslam aleminin kandilini kutlarken, Mirac'ın insanlığın kurtuluşu için gönderilen peygamberin yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuk olduğunu hatırlattı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Miraç Kandili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement