Muğla MHP'ye Yeni Yönetim - Son Dakika
Yerel

Muğla MHP'ye Yeni Yönetim

Muğla MHP\'ye Yeni Yönetim

MHP Genel Merkezi tarafından MHP Muğla Kurucu İl Başkanı olarak atanan önceki dönem İl Başkanı Mehmet Korkmaz, yeni kurucu il yönetimini tanıttı.

21.02.2013 16:46

MHP Genel Merkezi tarafından MHP Muğla Kurucu İl Başkanı olarak atanan önceki dönem İl Başkanı Mehmet Korkmaz, yeni kurucu il yönetimini tanıttı.

MHP Genel Merkezi tarafından büyük kurultayda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin karşısında yer alan MHP Muğla İl Başkanı Osman Güven, görevden alınmış ve partinin de il teşkilatı kapatılmıştı. Genel merkez tarafından kurucu il başkanı olarak atanan önceki dönem İl Başkanı Mehmet Korkmaz yeni kurucu il yönetimini basına tanıttı.

Açıklamasına MHP Muğla il teşkilatının tüzük gereği görülen lüzum üzerine 26 Ocak 2013 tarihinde kapatıldığını ve kendisinin tekrar kuruluş çalışmalarını yapması için genel merkez tarafından görevlendirildiğini hatırlatarak başlayan Korkmaz, ülkenin genel konjonktürüne bakıldığında MHP'ye çok büyük ihtiyaç olduğunun görüldüğünü kaydetti.

Partinin geniş tabanına yayılarak biran önce kuruluşlarını tamamlamaları gerektiği düşüncesiyle hareket ederek kurucular yönetim kurulunu oluşturduklarını dile getiren Başkan Korkmaz, "Ülkemizin son 10 yılda üzerinde oynanan oyunlar daha da artarak Türklük kavramını, Türklüğü tartışır hale getirerek Türk halkını ve Türk milliyetçilerini susturmaya çalışmaktadırlar.

Elbette susmayacağız, ne Türkleri ne de Türk milliyetçiliğini kimsenin ayakları altına aldırtmayacağız. AK Parti 2002'de iktidara geldiğinde sıfır terör, komşularımızla sıfır sorun olarak devraldığı iktidarı terörle mücadele yerine müzakere haline getirmiş Türk-Kürt demeden katletmiş olan bebek katili ile görüşmeyi yüce Türk milletine sindirmeye çalışmaktadır. MHP olarak bu yapılacak seçimler büyük önem arz etmektedir. Ülkemiz çaresiz ve sahipsiz değildir, bizler MHP olarak ülkü sevdası, Türkiye sevdalıları olarak bütün bu zorlukların altından kalkabilecek imana ve güce sahibiz, takdir yüce Türk milletinindir" dedi.

Başkan Korkmaz'ın açıklamasının ardından yönetim kurulu üyeleri il binası önünde fotoğraf çektirdiler. İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. Başkanı Mehmet Korkmaz, Abdullah Çelik, Adile Tekelioğlu, Ahmet Baysal, Anıl Ertürk, Ayşen Tolga, Behiç Güven, Cafer Ekinci, Celalettin Marz, Cemal Tosun, Cevahir Türk, Cihan Şimşek, Emin Demirel, Gülay Günbaş, Gülfer Özcan, Gülsüm Sağlam, Hakan Balın, Halil Pilatin, Hasan Çoban, Hasan Hüseyin Şahin, Hüseyin Atılgan, Hüseyin Günaydın, Hüseyin Karakoç, Hüseyin Körçoban, Hüseyin Tolga, İlker Baş, İsmail Vural, Kamil Arslantaş, Mehmet Ocak, Mehmet Özer, Mehmet Serçin, Mehmet Yılmaz, Muammer Özgüven, Nurşen Toprak, Osman Talat Yenice, Ruhi Özkan, Sadri Köseoğlu, Salih Kaya, Selim Bağcıoğlu, Şevket Tokur, Şükrü Kuloğlu, Tansel Coşkun, Ümit Bıçakçıoğlu, Zehra Seval Dalca. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla MHP'ye Yeni Yönetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement