Muhtarlar İl Genel Meclisine Aday Gösterdi - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar İl Genel Meclisine Aday Gösterdi

Muhtarlar İl Genel Meclisine Aday Gösterdi

Adıyaman'da çeşitli mahalle ve köy muhtarları, AK Parti'den il genel meclis üyeliği için başvuran Boztepe Köyü Muhtarı Hacı Okan Öztürk'ü desteklediklerini açıkladı.
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Geylani...

05.12.2013 16:46

Adıyaman'da çeşitli mahalle ve köy muhtarları, AK Parti'den il genel meclis üyeliği için başvuran Boztepe Köyü Muhtarı Hacı Okan Öztürk'ü desteklediklerini açıkladı.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Geylani Taş, Türkiye Muhtarlar Birliği Adıyaman Şube Başkanı Sait Akbaş başta olmak üzere çok sayıda köy ve mahalle muhtarı Hacı Okan Öztürk'e açık destek verdi. Basın toplantısı düzenleyen muhtarlar, muhtarların bir temsilcisinin il genel meclis üyesi olarak görmek istediklerini ifade etti.

Boztepe Köyü Muhtarı Hacı Okan Öztürk, kendisinin AK Parti'den il genel meclis üyesi aday adayı olduğunu belirterek, kendisine destek için gelen muhtarlara teşekkür etti.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Geylani Taş ise muhtarlar olarak bütün siyasi partilere eşit olduklarını ancak, Hacı Okan Öztürk'e destek için burada bulunduklarını söyledi.

Muhtarların sorun ve sıkıntılarını, kırsaldaki vatandaşların sorun ve sıkıntılarını çok iyi bilen bir kişiyi desteklediklerini dile getiren Taş, "Bizim bir temsilcimiz olsun istiyoruz. Adıyaman'da muhtarlara daha fazla değer vermesini istiyoruz. Kendi adayımızı çıkartıyoruz. Kendisi sevilen bir kardeşimizdir ve onu destekliyoruz" dedi.

Türkiye Muhtarlar Birliğinin Şube Başkanı Sait Akbaş ise konuşmasında, "Meclis üyeliği başvurusunda bulunan arkadaşımızı destekliyoruz. Hacı Öztürk iyi bir muhtar, kırsal kesimin sıkıntılarını bilen bir arkadaşımız. Kendisinin bu görevi en iyi şekilde yapacağını bildiğimiz için onu destekliyoruz. Siyasilerinde bunu kabul görmesini istiyoruz" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlar İl Genel Meclisine Aday Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement