Mülkiye Başmüfettişi Yıldırım'dan Korkut'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mülkiye Başmüfettişi Yıldırım'dan Korkut'a Ziyaret

Mülkiye Başmüfettişi Yıldırım\'dan Korkut\'a Ziyaret

Korkut'a 1994-1995 tarihleri arasında kaymakam olarak görev yapan Mülkiye Başmüfettişi Arif Yıldırım, 19 yıl sonra Korkut'u ziyaret etti.

16.05.2013 13:22  Güncelleme: 13:43

Muş'un Korkut ilçesinde 1994-1995 tarihleri arasında kaymakam olarak görev yapan Mülkiye Başmüfettişi Arif Yıldırım, 19 yıl sonra ilçeyi ziyaret etti.

19 yıl önce Muş'un Korkut ilçesine kaymakam olarak atanan Arif Yıldırım, Bitlis'te katıldığı bir programdan sonra Korkut'a geldi. Korkut Kaymakamı Adnan Daldal'ı makamında ziyaret eden Yıldırım, duygulu anlar yaşadı. Mülkiye Başmüfettişi Arif Yıldırım, Korkut'un kendisinde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Yıldırım, "Bitlis'e bir görev gereği geldim. Geçerken sadece Kaymakam Beyi ve ilçeyi ziyaret etmek istedim. İlçeyi çok değişmiş ve gelişmiş gördüm. Tabi aradan geçeli yaklaşık 19 yıl oldu. Herkese teşekkür ediyor ve ilçe halkına saygılarımı sunuyorum" dedi.

Korkut Kaymakamı Adnan Daldal ise, yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirterek, ilçede ciddi bir yatırımın söz konusu olduğunu ve vatandaşa hizmet götürme noktasında güzel adımların atıldığını söyledi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mülkiye Başmüfettişi Yıldırım'dan Korkut'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement