Murat Fırat Urfa'nın Gururu Oldu - Son Dakika
Yerel

Murat Fırat Urfa'nın Gururu Oldu

Murat Fırat Urfa\'nın Gururu Oldu

Şanlıurfaspor Güreş Takımı sporcularından Murat Fırat Azerbaycan'da katıldığı tüm müsabakaları geçerek adını şampiyonluğa yazdı.

22.04.2014 11:37

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de düzenlenen Uluslararası Haydar Aliyev Turnuvası'nda mindere çıkan Urfalı sporcu Murat Fırat, birinci turda Gürcü rakibini, ikinci turda İranlı rakibini yarı finalde Azeri finalde ise yine diğer bir Azeri rakibini yenerek şampiyon oldu.

Son haftalarda alınana başarılı sonuçlar Şanlıurfaspor kulübünde memnuniyet ile karşılanırken, Kulüp Güreş Takımı Antrenörü İsmail Çadırcı, sporcuları ile gurur duyduğunu söyledi.

Çadırcı, "Yıldızlar kategorisinde en prestijli ve zor turnuvalarından biri olan müsabakalarda şampiyon olmak Avrupa şampiyonasında da bize büyük ümit verdi" dedi.

Aynı başarıyı gençler kategorisinde diğer bir sporcuları olan Hakan Murat Çankaya'dan da beklediklerini ifade eden Çadırcı, "Şanlıurfaspor kulübü adına güreşen sporcularımız gerçekten bizleri son derece mutlu etmişlerdir. Bu şampiyonlukları Takımımız sporcularına maddi manevi destek veren Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi İsmail Bağıban'a armağan etmek istiyoruz. Kendisine sporcularımıza sahip çıktığı için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Murat Fırat Urfa'nın Gururu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement