Muş Belediyesinden Promosyon Anlaşması - Son Dakika
Yerel

Muş Belediyesinden Promosyon Anlaşması

Muş Belediyesinden Promosyon Anlaşması

Muş Belediyesi bünyesindeki memur, işçi ve sözleşmeli personellerin maaşlarıyla ilgili düzenlenen promosyon ihalesini kazanan Vakıfbank ile protokol imzaladı.

19.12.2016 15:57

Muş Belediyesi bünyesindeki memur, işçi ve sözleşmeli personellerin maaşlarıyla ilgili düzenlenen promosyon ihalesini kazanan Vakıfbank ile protokol imzaladı.

Başkanlık makamında düzenlenen protokol imza törenine Belediye Başkanı Feyat Asya, Vakıfbank Muş Şube Müdürü Metin Aladağ, Hak-İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır, Bem-Bir-Sen Muş İl Temsilcisi Güven Yalvarıcı ve birim amirleri katıldı. Protokolün Muş Belediyesi ve tüm çalışanlarına hayırlı olması dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, banka yetkilileri ve birim amirlerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Rekor bir promosyon anlaşması imzaladıklarını ifade eden Başkan Asya, "Belediyemiz bünyesinde çalışan memur, işçi ve sözleşmeli çalışanlarımızın bankadan alacakları maaş için ihale yaptık. Vakıfbank en yüksek teklifi vererek ihaleyi kazandı. İhaleye göre, çalışanlarımızın bankadan alacağı promosyon tutarı kişi başı 2 bin 164 TL olarak sonuçlandı. 52 personelimiz için 545 bin 328 TL ödeme yapılacak. Bu rakam kişi sayısına göre eşit olarak dağılacaktır. Türkiye'de bu bir rekordur. Memlekete hizmet etmek için nasıl titiz davranıyorsak, aynı şekilde çalışanlarımızın da hakkını ve hukukunu korumak için çalışıyoruz. Bugün imza altına aldığımız bu anlaşmanın çalışanlarımızın hayrına vesile olmasını diliyorum" dedi.

Vakıfbank Şube Müdürü Metin Aladağ da, Muş Belediyesi ile çalışmaktan onur duyduklarını ifade ederek, protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Asya ve Vakıfbank Müdürü Aladağ protokolü karşılıklı imzaladı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş Belediyesinden Promosyon Anlaşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement